Nya tag och laddade batterin

Det har vart blandade kännslor den här dagen,arg,besviken,trött,ledsen men ändå lite lättad på sätt och vis.Jag raderar dem 80 jobbiga minuerna från dagen och tar nya tag.Den långa vägen börjar bli kort men blir inte nöjd fören jag kommer till vägens absolutaslut.Om man ändå kunde stoppa tiden lite.

I övermorgon,fredag så packar jag väskan och åker till min kärlek samt bästa vänner i några dagar.Behöver ladda batterierna och få ny kraft,andas ren luft och få skratta så där så de gör ont i hela magen.Några stora kramar och blöta pussar kommer inte heller sitta fel..vem utav min två guldklimpar spelar ingen större roll ;) haha för nu saknar jag dem båda såå otroligt mycket! :-)  


Hejhopp!!

/M




Second hand

Jag lovade Johanna att ta kort på helgens loppisfynd,så här kommer dem :-)


 
En stickad tröja som jag blev riktigt nöjd med! På bilderna ser de ut som två olika färger men det är samma tröja,typ sand färgad.Blev bara lite svårt att fånga rätta färgen.

 
Vit blus.Tänkte att den kunde vara snygg instoppad i en kjol eller i ett par jeans.Får se om jag vågar använda den,men tyckte att den var lite rolig.

 
En vanlig svart tröja och en tunn topp,jag gillade den :)

 
En väska som jag hittade på sussis skattkista :-)

Nu ska jag hoppa i säng,klockan står ställd på 06.30.Är lite smått nervös.

Sov gott!

/M

RSS 2.0