1:a

Det första ljuset är tänt och nu går det förhoppningsvis som vanlig ordning undan och snart är det 4:e i lågor.
Idag var vi på julmarknad,jätte mysigt.SEn gick vi hem och drack glögg & såg på Ensam hemma 2,den filmen är väl jul om något?Men man får inte riktigt samma julkänsla när gräset är grönt och värmen är som i slutet av september.Men tänker inte klaga,får se det posetiva.Och så länge snön inte har kommit så är det inte kaos med trikkarna,t-banan,bussarna (lite tråkigt vuxentänk?) Nåja,hittade en fin julklapp på marknaden,den går till min rare far! 


"En människa som mår bra har aldrig
behov av att attackera
eller förlöjliga en annan människa"

Ikke sant mina sambosar?Med tanke helgens samtalsämne ;-)

För den delen så vill jag nämna hur glad jag är att jag bor med dom jag bor med!
Visst tar det på krafterna att inte ha sitt egna vissa dagar.Men nog fan är det värt det.
Vi har så himla kul tillsammans och jag kommer vara så nöjd över att jag gjort det här när jag blir äldre.
Mina tjejer är verkligen bäst & jag skulle aldrig villja göra den här resan med några andra.Jag älskar att upptäcka Oslo med dessa två kvinnor!








Sov sött,vi ses snart där hemma!! :)


Tager helg nå!!

Körde en vända på gymet idag.Satan i gatan vad magövningen på bollen tog.Den här kroppen är ju inte rik på muskler,det kan jag ju inte påstå.Och för att inte tala om armarna,har jag ens muskler i dom? Aja det här ska det bli ändring på! Haha,det måste de. Tog oss en snabb vända in i bastun efter träning (givetvis lyckades vi även denna fredag komma en timme innan dom stängde så att vi sen fick löpa in i duschen och fuska på träningen,BAD) Övriga kvällen har spänderats med mina sambosari gjorde hemma gjorda hamburgare som blev sjukt goda och satt och prata jobbprat (varför blir det alltid så? är det inte män så är det jobb vi pratar om).
Vi tände det första adventsljuset på jobbet idag,men jag kan inte säga att jag har några större julklännslor,VART är snön & kylan!?? Hoppas i alla fall att Dalarna ska hinna få snö till jul.

Nog om det,i morgon ska jag försöka köpa klart dom mesta julklapparna och ta mig en tur på Panduro,jag är pysselsugen!!

Nu blire massage med frugan sen sova.Underbart att man inte behöver gå upp när det är kolsvart ute i morgon :-)
Natta!


KÖR!





Det börjar bli rätt ensidigt att enbart köra kondition på gymavdelningen,äntligen lyckades vi få till en passande tid för vägledning på maskinerna.Det var en jätte rolig & go tjej som hjälpte oss att lägga upp vårt schema.Gav bra tipps på kost och gjorde mig allmänt extra peppad till att träna.Har lite nya pass vi ska testa på på Bislett,ett SATS några gator bort från där vi brukar träna.Så nu jäklar ska vi bygga muskler,biffiga ska vi bli ;) eller inte! Men nu kör vi,taggad som tusan inför fredagens träning! Så det ska vara :-)

Idag är det en månad tills vi flyger hem inför jul,i morgon är det en månad till julafton och snart är det fredag igen.Just nu gillar jag att tiden går fort,fort fort ska det gå!

För jag saknar honom så..


Matilda

21 november

Jobbat.tränat.ätit.mycket kreaktivdag.




Godnatt på er!

Oopsies

SÅ här kommer resultatet.Blev inte så bra bilder men det är i alla fall Oopsies.Jätte lätt att göra,få ingredienser och inget mjöl.Sen gjorde vi vår egna pizza på brödet,det blev helt okej.Kommer göra det igen och nästa gång som hamburgarbröd.Ett tips!





100 gr Philadelfiaost
3 ägg
lite salt
1/2 mtk fiberhusk (kan uteslutas)
1/2 mtk bakpulver (kan uteslutas)

Vi hade dock ingen elvisp så tog lite tid att vispa äggvitan,haha men till slut fick vi till det :)

Nu ska vi se film!

Go kväll!

Bagare

Jag och Felicia bakar lchf förflullt här hemma,bilder på resultatet kommer senare :D

En bra rubrik vare här!

Efter som att jag & Malin är dom två största tidsoptimisterna som finns i denna värld så blev gårdgaens träning ett fjasko.Fredag,helt slut och vi planerar att hinna slappa i bastun med hårinpackning efter träningen.På fredagar stänger sats klockan 20.00,vi kommer in som två yra hönor klockan 19.15.Vem är förvånad? Men som vi gör med allt annat så hettsa vi igenom allt.Och nog hann vi med bastun allt,jodå,det handlar om att prioritera ju ;-) Vi klappade oss på axeln och gick sedan nöjda hem.
Vaknade i morse och hela króppen var helt slut.Vi startade i alla fall dagen med att gottgällda fredagens mysslyckande genom att köra på med lite morgonträning. Brunch och sedan ner mor stan,klockan 17 satt vi på trikken ner mot Karl J!??HUR vi jämt lyckas det vet jag inte,antar att vi bara tar allt i vår takt.Tjejer?

Hittade åter en till bra affär som vi aldrig vart in i förut,blev lite julklappar köpta där.Mamma,va nyfiken!
Jag & mallan gav även våra fötter ett par nya skönheter :) (JA mamma!vi ska gå med dessa när det är blankis och en halvmeter snö ute :) )





Tjejerna har börjat blanda drinkar här hemma.Jag sitter i myskläder,ska ängna kvällen åt gurkstavar & skypedate.Haha,veet att jag lät tråkig där men behöver en lugn lördagskväll,händer ju inte allt för ofta sedan Felicia flyttat hit... 

Och som svar på kommentaren: Jag ska bli så stor det bara går att bli,inombords! ;)


Ha en fin kväll! ♥

Matilda

O



Här växer jag,just nu.


Godnatt!

Man vet att man är en Svensk i norge...

Man vet att man är en svensk i Norge när man skalar sina firstprice fiskpinnar för att sedna steka enbart innehållet.Vadå,vad gör man inte när man vill vara ekonomisk men ändå hålla sig till den lite mer nyttigare kosten. (vet inte hur pass nyttig den där fisk röran i fiskpinnarna nu är,men det måste ju vara bättre än paneringen i allafall,haha.

Nu ska jag svettas på sats tänkte jag :-)



Dom små grå

Alla har vi dåliga dagar ibland.min var idag,eller typ fram till efter jobbet.För sen mötte jag upp Felicia på stan och vi hittad en jätte rolig affär,där många julklappar kommer inhandlas,en riktig matildaaffär!Sen var jag & mallan och körde gärnet på sats,skönt!Men har inte fått särskilt mycket sömn i natt ,har haft för många tankar i huvudet.Ligger bara och vrider & vänder på mig,slumrar till och när jag kollar på klockan är den 05.00 och man ska snart upp.I helgen får jag sova i MIN säng,hoppas jag får sömnen tillbaka då.En av mina jobbarkompisar misste hastigt en anhörig i natt,det gör verkligen ont att se en person som annars är så glad & den som håller igång på arbetsplattsen falla i tårar.Har lidigt för hennes skull och mina "jobbiga" tankar blev helt plötsligt inte lika jobbiga.Man ska verkligen uppskatta alla sina nära NU,man vet ju faktist aldrig hur länge man får ha dom kvar vid sin sida.

Bara en hel dag kvar nu ♥

Godnatt!

8 NOVEMBER

Satan,det är redan 8 November,snart har halva månaden gått och det är snart JUL.Så sjukt,tyckte nyss det var sommar.Hoppas dom närmsta veckorna går minst lika fort.För kära December,du är vamt välkommen nu!




Jag skickar tusentals kramar och tankar till min fina vän i Malmö idag


Matilda

SNOR och en jäkla massa längtan!

Fortsätter att vara en snorungen och totalt täppt i näsan,fy.

Om FYRA dagar får jag krama min mamma,då spelar det fan ingen roll hur täppt i näsan jag är.Jag är så glad för det!! ♥



Matilda


Åhh vilken underbar dag ...

Söndag,en otroligt meningslös dag.Eller det blir ju vad man gör det till,jag valde att göra denna dag till inget alls.Vi är alla slitna sedan gårdagen men även dåliga pgr förkylning/magsjuka(?).Vi började gårdagen med att gå runt på shoppinggatorna här på Majourstuen,jag skulle köpa något till pappa efter som jag kommer hem när det är farsdag nästa söndag men blev inget av,får ta det i veckan.Vid 17 tiden blev det middag på Olivia,lax & klyftpotatis.Tåg några öl och sen begav vi oss hem för lite förfest hos oss med trevliga människor.Vi har haft besök över helgen av två killar från Stockholm som malin käner som nyligen kommit hit för att söka jobb,dom har inget boende än så vi gjorde en god insatts ;) (vet ju själv hur det är att vara hemlös) Vi drog ut till Latter vid 01.30 tiden,helt okej kväll.

Nu är det bara några dagar kvar tills jag ska åka HEM! Det var tre månader sedan jag träffade min familj där hemma,saknar dom jätte jätte mycket!!

Nu ska jag kolla Svärföräldrarna från helvettet med Felicia,det är verkligen min humor!Love it! haha.

Kramar på er


Matilda

RSS 2.0