eeheeheee kisse! ;)

Slapp dag.Har vart i falun på studebesök på kemlabbet på lasarettet. Det va som förväntat riktigt tråkigt och inget intressant över huvudtaget. Så nu sitter jag här,kom hem vid 12.30 tiden,sköönt! Jag ska snart sova middag innan det är dags att börja plugga och senare hinna träna förhoppningsvis.

Igår var jag och hälsade på hos Martin och träffade deras nya kisse,Missan :) Jag blev såklart förälskad i det lilla livet,iih sweet :) Djur är alltid svåra att få ett bra kort på efter som dom inte så jätte gärna posar framför kameran. Men jag lyckade få några kort i alla fall.


                    Missan :)

Missan
Hej jag heter matilda och är 8 år och kissen ser inte alls livrädd ut :)

SKIN

Det har vart en lugn helg med skräckisrullar och Pärlan & solstationen med mallan.
Hon hittade en mycket viktig liten detalj inför vår kommande flytt. Så söt liten tepåsehållare ;)
Efter som att jag i stortsett har mer "flytta hemifrån saker" än min bror som redan har flyttat har så behövs väl inte så mycket annat än möbler när det väl är dags. Efter som att både jag och malin började sammla på sånna trista men sen behövliga saker i tidig ålder så har vi nog en hög med prylar tillsammans. Herre gud hur ska det se ut när JAG ska flytta!? Mena jag är ju inte kung på att packa,har alltid störrsta väckan och när jag ska va borta under en helg ser det snarare ut som packning för ett år.. haha (y).

mallan :)



Jag kom nyligen att tänka på att det här stycket ur Ras Crickets - Skin
påminner lite om mig själv eller kanske skulle säga oss.....
Jag får i alla fall aldrig nog av den :)

Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

/M

in the school

Sitter nu i skolan och har massage,teori. Jag skriver om ansiktslyftmassage, är tydligen nån icke - kirurgisk behandling för att få bort rynkor genom strykningar.Känns som det inte är något för mig riktigt än. Becka sitter här med mig och läser nån halv psyko bok. Teckenpråk sen.. det kan ju va den tråkigaste lektionen i historien :( MEEN det är fredag och äntligen helg igen! Jag har inte bestämmt mig om jag ska med på Björn ikväll,vill men känns ändå lite halv onördigt. Funderar på utgång i morgon istället. Jag tar dagen som den kommer.
Nej nu ska jag skriva vidare om asiktslyftsmassagen,blää!

becki i bibblan



hej sålänge!


p.s. vet ni?...  jag är kär :$


;)

Sååå,seg som jag är..men nu har jag laddat upp dem få korten som finns sens nyår.
Blev tyvärr bara kort tagna hemma hos mig innan vi drog vidare mot färjegårdarna och sen Wild west.
Jaja,det blev några spegel kort tagna (något som INTE är likt mig,känns lite fjortis varning enligt mig)
Men så blev det iaf och kassa blev dem också men det sket man väl i :)





Idag kom jag till skolan 10.20,hade matte och sen PA med tjejorna..det går faktist rätt bra,vi ser ljust på det hela!
Annars har jag tränat,slöat,försökt plugga.. MEN det gick inte så bra..verkligen inge bra! Vi har prov på hela etik boken och när jag känner att nått blir för mycket och för tråkigt så ger jag upp helt. Tummen upp för ditt tänkande matilda :S
Njaaa det måste bli skärpning här! Det blir nya tag i morgon,godnatt nu gott folk!

"pösccc"







malin gömmer sig bakom mig,sweet!

!!!

Idag är en trött dag,ge mig energi någon!!
En busig kisse för representera dagen, mer orkar jag inte med nu..
Kanske gör nån uppdatering senare det lä visa sig!




Foton som får mig att drömma tillbaka..

Igår fick jag min fotobok på posten som jag skickat efter med kort från Turkiet. Jag gjorde ett försök och fotadeboken men korten blev dock inte så bra,men här är i alla fall ett smakprov :) Det va en rolig grejj och ni hittar det på http://www.extrafilm.se/kampanj/.

Idag har jag vart ut på lite ärenden men det blev igen skola för dagen,hemtenta och andra hemuppgifter väntas att göra,boooring! Värdret ute liknar snöstorm och det blir bara vitare på backen. Jäkla skit jag som hade vårkännslor för bara någon vecka sedan. Igår räknade vi ut att det bara är några få veckor kvar för oss i skolan,efter som vi har praktiken och även sport/påsklov. Det känns skönt men tressen känner man utan tvekan av. Jag ser fram imot hela maj månad, och igår kom ännu något roligt att längta lite till. Vår svenska lärare erbjöd sig att utmana oss gamla b:are i ölspel! Vi har prata om det förut, typ i ettan men vi trodde väl inte hon va seriös och ville det. Jag menar hur många svenska lärare,eller lärare överhuvudtaget bjuder hem sina elever för att köra ölspel och dessutom säga att hon ska ta oss alla. Haha jag tycker det är sjukt och det ska bli riktigt kul ;) 

På fredag kommer Björn Rosenström till s2 och jag verkar va den enda som vill dit av folk i min närhet,eller? Hur som helst han är skön och jag SKA dit! :)... NEJ gud va kass jag känner mig på att blogg! Det som händer i mitt liv just nu är antingen för tråkigt att nämna här eller så är det helt änkelt alldeles för privat. Så det blir ett litet mellanting, men jag antar att det mest är nyfikenhet som lockar de läsare jag har..så det går väl hem hos vissa ändå antar jag. 

Kinna vecka nio? det känns långt bort ...

pusshej! /M


         

:)

En torsdaaaaag

Idag var jag ovanlig trött när klockan ringde, så det blev en senare buss och var framme i skolan stracks efter tio. Efter som jag inte har några riktiga lektioner nu på torsdagarna så kvitta det om jag tog en liten sovmorgon. Men det är första gången på dom här åren som jag har så många heldagar på schemat och inga lediga dagar. Efter som att PA ligger planerat på torsdagarna + att jag passar på att plugga matte på egen hand med Chrille. Men det är ju ändå sista året så det ska väl kännas. Förutom skolan så har jag träffat Emelie en sväng. Det blev tyvärr ingen body bombat pass eller core pass för oss som det va tänkt idag. Pågrund av sjukdom av ledarna eller hur det nu va :( Men det blir fler gånger!

I helgen verkar det bli utgång med Johanna och Co, efter som hon vill ha med mig och se sin pojk spela på Liljan :)
Johanna tycker att jag är charmig med mina felstavningar i sms, och jag kan tänka mig att jag stavar en hel del fel här med. Men vem bryr sig! Alla ni som känner mig vet att jag för det mesta kör på min egna stavning och har min egna lilla ordlista och inge fel med det ;) Nej nu ska jag nog faktist gå och sova, skönt att komma i säng i tid före en gångs skull!
Jag har spränghuvudverk och det beror säkert på sömnbrist..så nu ska jag slagga!

pusshej!


Hallåååå

Det börjar se ljust ut för vårt projektarbete och det är så klart jätte kul. Efter som att det största problemet är att få in pengar så är vi fortfarande inte säkra på om vi ska kunna åka som det är tänkt. I morgon eller på torsdag ska vi få beskedd av kyrkan om hur mycket dom kan bidra med,det är alltid nått :) På fredag ska vi ha ett disco på Nygårsdkolan för låg och mellan stadiet och vi hoppas på det bästa. Bidrag till godis,läsk el liknande att sälja på discot har ju faktist sett rätt så bra ut.. vi är rätt nöjda! Säterstad har nog vart dem som bidragit mest hitills,ICA,Willys & Konsum? Ida är nog nöjd ;)
Borlänge kommun är snåla medans det låter ljus från säter. Oavsett om själva resan inte kommer gå att genomföra så kommer vi skicka ner det vi fått ihop till det barnhem vi förmodligen ska till. Och då sprider vi ju ändå lite glädje och det är ju ändå syftet med projektet!

För övrigt har det var en rätt så trevlig dag i skolan, jag och ida han med en "ensam lunch" som vi hade förra terminen, dom är inte så seriösa och vi har oftast sjukligt kul :) Och nu håller iaf jag tummarna att hennes snyggingar till bröder får ha kvar sin bostad av hockyn (eller hur det nu ligger till,skisamma)  i Norge i sommar medans dom är hemma, så att vi kan bo där och jobba arselet av oss! haha ^^  Bra att vi har en plan,hur det sen går är ju en anna sak.. Men efter sommaren så blir det i alla fall inte att stanna i staden Borlänge,det är en sak som är klart :)

sov gott!

hdjhgjdhjhd

Saker och ting har förändrats, jag går vidare trotts att jag vet att du inte förstår...

För övrig så har jag haft en bra helg. i morgon väntar skolan.. och enbart en massa jobbiga dagar! Jag känner mig rätt så kass på att blogga för stunden så jag ska krypa ner i sängen ist!

i will miss you ..

Godnatt! /M.......

"Hej allihopa!"

Njaa rubriken va mest ett lite hån mot en stor bloggare som i stort sett jämt säger så i sin videoblogg :) malin och martin,mina vänner! you know!
klockan är över tolv och det är den 7/1,i morgon börjar skolan. Men inget jag gråter över,jag har väl snarare räknat ner dagarna under det här lovet som faktist kännts som en evighet enlig MIG. Njaa kanske inte direkt till att skolan ska börja men till den 8/1 :) Jag har längtat,och det blir nog prima ballerina :) något mer säger jag inte förutom att jag mår! Iiih....

Pusshej!

2009

baby!

RSS 2.0