Hallåååå

Det börjar se ljust ut för vårt projektarbete och det är så klart jätte kul. Efter som att det största problemet är att få in pengar så är vi fortfarande inte säkra på om vi ska kunna åka som det är tänkt. I morgon eller på torsdag ska vi få beskedd av kyrkan om hur mycket dom kan bidra med,det är alltid nått :) På fredag ska vi ha ett disco på Nygårsdkolan för låg och mellan stadiet och vi hoppas på det bästa. Bidrag till godis,läsk el liknande att sälja på discot har ju faktist sett rätt så bra ut.. vi är rätt nöjda! Säterstad har nog vart dem som bidragit mest hitills,ICA,Willys & Konsum? Ida är nog nöjd ;)
Borlänge kommun är snåla medans det låter ljus från säter. Oavsett om själva resan inte kommer gå att genomföra så kommer vi skicka ner det vi fått ihop till det barnhem vi förmodligen ska till. Och då sprider vi ju ändå lite glädje och det är ju ändå syftet med projektet!

För övrigt har det var en rätt så trevlig dag i skolan, jag och ida han med en "ensam lunch" som vi hade förra terminen, dom är inte så seriösa och vi har oftast sjukligt kul :) Och nu håller iaf jag tummarna att hennes snyggingar till bröder får ha kvar sin bostad av hockyn (eller hur det nu ligger till,skisamma)  i Norge i sommar medans dom är hemma, så att vi kan bo där och jobba arselet av oss! haha ^^  Bra att vi har en plan,hur det sen går är ju en anna sak.. Men efter sommaren så blir det i alla fall inte att stanna i staden Borlänge,det är en sak som är klart :)

sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0