citron & isglass-jag vill va frisk som en nötkärna!!!!

Jag bör sova efter den jobbiga natten.Men jag kan inte,ska försöka igen.Jag var förkyld förr förra veckan och hade precis blivit bra i hals & näsa under förra veckan men så i söndags känner jag hur jag började få ont i halsen IGEN.Igår kväll började jag få frossa och under natten kom febern,svettades & frös och kände mig bara yr och min hals är åt helvette.I morgon ska jag ta mig ner tll stan och köpa Kan Jang samt mucogansin men ska fråga efter nått bättre. Jag tycker bara att det börjar bli så komiskt,allihop,hela min livssituation.Varför kommer allt på samma gång,kan man inte få va frisk åt minstone. Jag har iaf ätit en citron och en piggilin glass idag,tänkte att det kalla skulle va skönt åt halsen efter som te inte fungerar.Citronen sved mest när jag svalde,så mycket mer tror jag inte den gjorde.Får se vad som händer under natten.

-Det finns dom som har det värre.
-Det blir bättre med tiden.
Va tyst bara!

Jag funderar på att kontakta Marie igen,det var över ett år sedan nu,kan det ha vart 1,5 år kanske ..jag känner att det är rätt tillfälle nu.Det hjälpte mig ju faktist jätte mycket förra gången. Vissa tycker att det är läskigt medans många tycker att det är skitsnack. De bevis jag har fått räcker för mig! Jag tycker att det är beundransvärt. (De som känner mig kan räkna ut vad jag skriver om,de fåtal andra behöver inte förstå heller :-) )

Just nu kollar jag lite på ett program om människor som är inlaggda på psyket,det är mest flyktingar.Känner mig dum som sitter här och gnäller när man hör deras livshistorier. Deprimerande program för den delen.

Nu ska jag försöka somna medans panodilen tar värkan.

Hejdå




underbart!!!!!!!



Idag kommer dessa sköna & snygga människorna för att stanna över helgen :-D :-D
Mihhii va kul!!

Snart ska jag åka och handla,ska städa lite mer här först (jag har städat i köket och ni som har vart här vet ju att det inte är ett litet projekt)
Nu börjar der regna ute,tråkigt MEN det kan inte förstöra min dag :-)

Ha en bra fredag,det kommer jag att ha!

pusspuss
/eran M

Mhmmmmh

Jag varken orkar eller vill mer nu!

 

 

 

Jag saknar er som bryr er om mig!!!!!


.

Helt plötsligt såg jag något posetivt.Kanske var det precis det där som behövdes!?

jag är inte ensam ...haha :)

Gustav & Rebecka har åkt :( känns triktigt jäkla tråkigt faktist,hade gärna haft de här några dagar till.Vi har haft en bra helg med en massa shopping,spelat spel,ätit gott,skrattat och en massa annat skojj.Nu har det åkt :( Men men nästa fredag kommer tjejerna hit och det ska bli sååå kanon roligt.Vi tre har alltid så kul tillsammans,så ja..det kan inte bli annan än en toppen helg :-)

Nu ska jag ringa mallan och höra vad som hände för galet igår kväll/natt ;)


pusspuss

/M

blått är flott

Ett av dagens lilla fynd,gillar färgen skarpt.Härlig färg såhär till våren.

Är dock H&Ms egna så kvaliten är troligen inte topp notch.

 

 

 

 

 

 

Haha njaa jag var inte seriös med texten,driver mest om hur en "blondinbella" skulle skriva :)

Inge ont om stora bloggare,men lite roligt är det allt,dera lilla stureplans liv.

(min,G & R's humor,bra eller dålig..vi skrattar)

MEN jag gillar lacket och kvaliten är troligen pissig. 29.50 på H&M :-)


myyyyys

så här mycket gott har jag laddat upp med,snart kommer dem..ska gå ner och släppa in dem :)


!

Det blir allt svårare att se det sorgliga,det mesta vänds mest till posetivt,i alla fall just NU.Jag kan inte tala för morgondagen jag kan inte leva en vecka framåt utan så känns det just NU.Det finns fortfarande kvar,det kommer alltid finnas.Sålänge vi har varandra är jag nöjd,lika som jag har mina andra hjärtan där hemma.


Jag är trött,jag slocknar snart.Jag har vart upp i ett par timmar nu,men inget har blivit gjort.
jag är inte förvånad,läser sidorna om och om igen men inget går in i skallen,konsentrationen är på semster tror jag..


Det är fredag,fredagar brukar vara bra dagar.Idag kommer gustav & rebecka,det är bra,mycket bra! :)


"hettåå"

gaah...

Jag förstår inte hur jag ens ska hinna andas de närmsta dagarna.I morgon får jag besök så då är jag lyckligtvis upptagen ett par dagar.Men efter det..frågan är vad jag sitter här och gör,men jag kan inte konsentrera mig mer,jag är för trött..jag ska sova.
Den som spar den har,vilket även gäller dåliga saker..vilket även gäller sjutusenmiljoner olika saker i skolan.

Idag har vart en bra dag,fram tills någon minut sedan.Berg och dahlbana är rätt ordet.I morgon är en ny dag! :)

Nu har jag gjort tre inlägg under samma dag,det är bra gjort ;-)

Godnatt ♥

/M

hej igen

Seminariet gick bra,boken var ovanligt lättläst. Efter skolan så har jag vart till banken,fixat nytt kort samt fått utrdrag på de senaste ställerna som mitt bankomatkort har använts.De tyckte att jag skulle göra en polisanmälan även om det kommer bli svårt att få tillbaka några pengar.Men jag skulle gå dit och  visa och papperen och sen gå tillbaka till banken med papperen jag skulle få av polisen.Jag skäms lite men jag vet inte hur jag hittar till polishuset,jag vet ju att jag åkt förbi det hundra gånger..men till fots? jag vet inte..ska fråga Maria.
På tal om den tjejen,hon ligger i magsjuka den stackaren..fy faaan :( Så det blir då inget plugg på stadsbibloteket får vål del i morgon antar jag. Blev påmind av de andra i skolan att filmanalysen ska ju faan vara inne nästa vecka,döda mig va mycket det är nu. Hmm men det löser sig de å. Jag har laddat upp med näsdroppar och panodil nu i alla fall så blir nog jag pluss en kopp gröntte natten lång,det vankas att påbörja genus uppgiften inatt :S


KRAM!

snart heeelg -igen!

Det är redan torsdag och snart en ny helg,fort det går,nästan lite läskigt.Jag ska snart till skolan för ett seminarium om queer,efter det måste jag ner till stan till apoteket och köpa näsdroppar & panodil. Lillan springer runt och härjar i min säng justnu,hon och gömmer sig under täcket,så SÖT!

Juste jag måste även till banken efter som dehade stängt igår när jag gick dit efter körskolan.Gårdagens lektion gick bra.Efter att jag satt backparkeringen en sista gång så åkte vi till en liten landsväg där det va 70 (det bör ha vart 30 på den vägen för det va en smal liten väg) jag skulle köra upp i 70 och när carro ropa stopp så skulle jag tvärbromsa (heter det så?) och lossas att ett barn sprang ut framför bilen, det var för att jag skulle känna på bilens bromssträcka.Kör man i 70 på en vanlig väg känns det  inte särskilt fort,men när man går från noll direkt upp i den hastigheten så känndes det bra mycket mer.Det var i alla fall kul att testa,moha va som att leka :P. Äntligen börjar det hända något och jag känner att jag verkligen får ut något av lektionerna. Jag kämpar på! :-)

Ikväll ska jag förhoppningsvis till Johanna,men det visar sig hur det blir efter som att hon har hemtäntor JÄMT :( typ nio stycken i veckan :@.

Nej nu har lillan lyckats gått villse i mitt påslakan,får hjälpa henne ut.Jag måste även börja fixa mig nu.


Hörs!

p.s mina vänner är det bästa & snyggaste som finns så däså!! :D

/M

Det är tuuuffa tiiider...

Godmorgon,nej jag har inte gått upp ur sängen än.Natten har vart jobbig,vart så täppt i näsan så jag enbart fått andas genom munnen,så blir det så där torrt i halsen istället.Idag har jag ingen röst,jag ska göra en kopp te och se om det hjälper..attans att jag inte har någon honung.Om jag inte får tillbaka rösten så blir det svårt när jag ska in på banken senare idag.Jag måste kolla vilka exakta tider som mitt kort har dragits natten till söndagen när jag tappade det.Jag spärrade givetvis kortet samma natt,men det var redan någon som hunnit haft roligt på min bekostnad.Jag ska vara glad att kontot inte var tömt,men det var tillräckligt mycket pengar borta för att det skulle kännas riktigt surt!Förstår knappt hur de har hunnit.


Jag vill inte gnälla och tycka synd om mig själv men det känns bara så typiskt,som att ALLT kommer på en gång.Jag menar,vad ska komma här näst?!   

Jag saknar min andra halva kabooff mycket!!!
Vi ses om några dagar,då vill jag ha grabb kväll & kolla skräckis!! :-)

I morgon har jag seminarium och på fredag ska jag och mia plugga lite sen fredag kväll-söndag får jag besök,det gillas!Hoppas bara att jag har kryat på mig helt då.

Hejsvej!


taaaaaaaack gud

Idag känns förkyllningen värre,mitt huvud är som en stor klump och det nalkas feber till natten :( Efter som jag inte har några halsmandlar som kan svälla upp,så för jag så förbannat ont bakom ören för det sväller upp på nått annat ställe istället (känner inte att jag behöver förklara nå mer invecklat,för vem av er som läser det här bryr sig?-nej precis!) Förstår inte varför jag måste bli dålig just NU,det är nog ändå.Men det är väl just därför det slår till,imunförsvaret är nog inte på topp.

Jag måste åka tillbaka till Örebro,måste hem till min bäbis.Det är jobbigt,hade gärna stannat någon dag till.Mamma ska upp och jobba tidigt i morgon så vi sa hejdå nu ikväll,det är tufft.Önskar att det gick att stoppa ner mamma i en liten ask att ta med mig hem,så när de jobbiga stunderna kom så kunnde jag blocka fram henne och få en kram.Jag vet att det finns ingen som jag kan lita på lika bra som henne,det finns inte heller någon eller något som jag älskar lika mycket.Det bästa med mamma är att hon alltid kommer att finnas för mig & att hon aldrig kommer att lämna mig för någon annan :-)

Malin var här en stund idag och många nya tankar samt planer kom påtal.Det återstår att se vad som går och kommer att utföras.Att hänga med tjejen till spanien hade ju inte vart heelt fel..nämner inget mer om det nu.. det är så lätt att det blir "mycket snack men liten verkstad" då :-)

Jag ska försöka sov lite så jag kanske mår bättre i morgon.
Jag tror att jag dumpar vinter stövlarna hemma,jag kör på tygisar nu!!


I trust you!!:)

natti natti!

/Eran M

underbar & älskad!

min allra allra bästa,som skrattar åt precis samma konstiga saker som jag gör.Vi kan ha så otroligt barnslig humor och vem som helst skulle tycka att vi var knäppa i huvudet om de hörde oss ibland.Men det spelar då ingen roll för vi har roligt,och vi trivs i varandras närhet.Ni vet,vissa personer kan få en att skratta utav bara tanken på något den sagt eller gjort..det här är en sån person.Den här varelsen har en så otroligt stark personlighet,verkligen egen.En driven & självsäker människa som vet vad den vill.Som har rätt höga krav men som ofta uppnår dem.Egna åsikter & mycket tyckande är bara förnamnet på den här personen..den inspirerar mig faktist.

För den här pricken jag skriver om så passerar ingen fest utan en armbrytning & förlora finns inte i dens värld..även om ett och annat köksbord rasar ihop.Vinnarskalle & envishet samt ett självförtroende i topp trimm förklarar nog den här lilla skiten bäst.Jobbmässigt så kan den gå hur långt som helst,det finns inga hinder som inte går att tackla.

Nu vet jag att jag känner den här personen bäst & den känner även mig på djupet.Jag vet saker som ingen annan vet och kan alla dens brister samt vet alla underbara sidor som inte alla får tadel utav.Jag är så otroligt glad att jag lärt känna denna filur,att jag får vara är en utav de som ligger den närmst om hjärtat.

Jag älskar alla våra tokiga stunder vi har tillsammans,det här är en fin person och som alla andra är,är den helt unik.

Om jag nämner "John Bauer" & "Jag är chokladmästare vett" så vet du vem du är,igen annan förstår det där men de har nog sina aningar vem du är ändå.Bara du förstår hur roligt jag tycker att det är när du mummlar för dig själv & svär,tills jag frågar vad du igentligen pratar om..haha.

Som sagt jag är jätte glad att just JAG har den här människan i mitt liv.Jag vet att den alltid finns för mig,och det gör mig stark.Den jag styftar till ska även vara glad att den har mig,vilket jag VET att den är.Vi har lärt oss mycket av varandra & mer ska här läras,vi har en så otroligt fin vänskap som inte ska förstöras.

Jag älskar den här individen av hela mitt hjärta och det värmer i hela mig- För jag vet att han även älskar mig!


sov sött ♥

/M

hej och ho

Jag har bestämt mig!

Har vart ner på stan en vända med J.Jag köpte hår färg och blev sminkad på body shop.Köpte den foundation som hon använde på mig, den kändes inte så tjock och som en mask som de flesta brukar göra.Lite dyrare då men det tycker jag det kan va värt.Uhh börjar tänka på när man använde H&M´s egna,hur man ens kunde smeta på sig den finn-framkallande geggan :P..

Jag ska kolla om jag hittar nå snyggt i garederoben och sen ska jag be ge mig mot barkvägen.Kommer förmodligen färga håret redan kväll innan vi drar ut :-) Johanna skicka ett sms med förslaget att vi kunnde förga samtidigt som vi börjar dricka,hmm njaa det kändes INTE som en bra idee Jojjooz ;-) (träffa boberg på stan idag och så sa han det gammla klassiska namnet,Jojjooz..haha,det va förr det) Nej ska det färgas så blir det nog innan nån alcohol kommer i kroppen,håll tummarna att det blir bra,har köpt två färger efter som jag har så långt och tjockt hår nu.Det blev Garnier ljus guldbrun.

Vart det bär av ikväll visar sig!
Ha en trevlig kväll mina kära rara ♥

p.s Vänskap är också en slags kärlek & jag är såå tacksam att jag har så fina vänner,ni är bäst!! :-)






Ladde upp några bilder som gör mig varm,som får mig att le..det behöver jag! ♥

Hejhopp!!
/M

:-)

FAN va ni gör mig glad ♥
Tack och godnatt!!
/Eran M

9 mars 2010

En skit dag men ändå en bra dag har jag haft hitills.. Är så förbannat trött på snön,men det är lungt här i örebro nu,det finns inge snö kvar på marken...för all snö har vart i mina SKOR idag :@ Skulle gena på ett ställe vilket inte gick så bra,skönk ner med benen till låren och mina skor va snö fyllda.Blev och tänka på när man var liten och var ute i snön,hur ont det gjorde när man fick snö innan för knäna.

Jag kom fram till körskolan precis i tid.Carro sa nått i stil med att det var en bra dag med fint väder å blabla.. jag höll inte med,muttra över att jag var piss plöt om fötterna samt halva benen,tog bilnycklarna och gick ut.Tänk att backparker inte va så svårt trotts allt,men att man ska köra som en kärring och göra misstag man gjorde första lektionen,bara för en massa dumma tankar i huvudet.

När jag kom hem efter körningen så hittade jag ett litet paket innan för dörren,det var från mamma :-) och pappa hade skickat med lite kakor. Dom är bäst!! Fick lite smått & gott,bland annat ett fint mjukis hjärta,det hängerr på min vägg just nu :-) ♥♥♥ Tack söta mammi!!

Malin ringde även idag (fast jag var fullt upptagen,eller vad tror du Mallan? ;-) ) fick i alla fall ett mycket bra besked och nu längtar jag kanon mycket till den 26 mars :-D Det blir allt annat än lungt här då!!

Den 19 kommer Gustav & Rebecka vilket jag också ser fram imot!!! :-) :-)

I am strong...

Hej så länge!
/M

en ny vecka

snabb kaffe kan ju slänga sig i väggen. Jag funderar på att införskaffa en kaffebryggare trotts allt!?

please,Don´t ask me..

Det har vart fint väder hela helgen,vårkänslor är härligt..Jag har visst seminarium i morgon men har inte boken som vi ska utgå ifrån,jag får helt enkelt åka tidigare till skolan och köpa boken och fixa allt innan jag börjar 13.15... det är väl nått som är mindre härligt.
Jag & T ska snart kolla på blåsningen,jag gillar det programmet!


snälla söta ni,försök inte ens förstå! ♥
/M

mamma

Mamma,här kommer äntligen bilder på mina gardiner.La upp en närbild så ser du att det knappt synts att jag bara nålat fast dem i den understa gardinen (för jag har bara en gardinstång) ;-)

Tog även lite bilder på mitt lilla rum,här bor jag & Lillan såklart!!


blond?

Johanna var här på eftermiddagen och slingade mitt hår,en ljusare ton. Ja ljust blev det,men nej lugn jag är inte blond (hoho hur skulle jag se ut i blont hår,jag vill inte ens veta :S) men vissa slingor blev riktigt ljusa,det är så otroligt dåligt ljus här hemma så jag har inte riktigt sett hur det ser ut överallt.Jag får gå in i en provhytt där ljuset är nästan för bra.Vem gillar att se på sig själv i ljuset i en provhytt? Ja det skulle väl va min Tor då,han gillar väl och se på sig själv i alla ljus & från alla håll och kanter. Men nu tänkte jag ju mer på oss männskliga varelser :-) Upptäcker jag att de allra ljusatse slinorna ser allt för tokiga ut så lägger jag i en brun färg i hela håret hade jag tänkt,inte mer med det!

Jag har även vart på körskolan idag,tråkigt med det här pissvädret då vissa saker inte gå att göra som vi tänkt under dagens lektion. Parkering var i alla fall det som stog vi kunnde utföra idag,och för att faktist va första gången jag parkerade "på riktigt" på egen hand så gick det kanoners.Min körlärare lät förvånad när jag sa att det va första gången så jag antar att jag inte var en utav de sämsta eleverna hon haft..haha. Hon är riktigt bra,förklarar på ett bra sätt & ger positivkretik under körningen vilket ger mig bättre självförroende samt en bättre inställning till allt nytt jag får lära mig.Ofta så har man ju inte haft två körskolor och där med inget annat att jämföra med,men jag är glad att jag haft turen att gått till en bättre skola med snäppet bättre lärare.Hela peronsalen på stället är trevliga & hjälpsamma. Sånt gillas!

I morgon måste jag upp i tid för att plugga :( vill inte...

Mamma NU har jag äntligen tagit kort på gardinerna som du tjatat om,så om jag ska till Tor i morgon så lägger jag förmodligen upp bilderna på mitt rum då :-)

Sov så gott!!

/K


nää SKOJJADE ;-D

/M

1 mars

Och jag och min T har varit ett par i tio månader idag,kan inte riktigt bestäma mig om det kännsla längre eller om det känns sjukt att det snart var ett år sedan vi låg där i sängen på strömbacken i Kinna,och han frågade om vi vart tillsammans nu. Och inte fören igår kom jag på det,jag har nog bara inte tänkt på det fören nu.FAN vi är inte nykära längre,vi är inte det där "nya" paret som alla iriterar sig på för att man är så förbannat kära och i sin egen bubbla & pirr-i-magen-dygnet-runt-kännsla. Man ska verkligen njuta av varje sekund då man är i den där perioden,fär satan i gatan va underbart det är!! Det finns inget som kan få ner ens humör,man vill bara skriva dens namn överalllt, percis som man gjorde när man var liten och skrev namnet på den man va kär i i sanden,på skolblock..ja gud vet vad. Och man ville inget annat än att vara i dens närhet,att vi då hade våra jävulska 50 mil i mellan oss gjorde ju saken bara ännu mer spännande när vi äntligen sågs.

Jag är kär & jag älskar min skrutt precis lika mycket nu som då när alla de där fjärillarna bodde i min magen. Och visst kan jag få ett kärleksrus genom hela kroppen även idag,som påminner mig om hur det är att va ny kär. Men när man lär känna varandra på djupet samt kan varandras alla brister så är det sååå lätt att den där spänningen försvinner och man börjar ta varandra för givet. Man går igenom allt fler saker tillsammans,man kommer till stunder då kärleken sätts på prov. Men för varje misstag som sker,för varje bråk som uppstår & för varje problem man stöter på i ett förhållande. Så tror jag även att man får en lite skjus till ett ännu starkare band till varandra.För visst är det väl så att den vi grälar & skriker mest på oftast är personen som vi även älskar mest av allt. Eller vad säger ni,har jag inte en poäng där?

idag är det vår tionde månad tillsammans, det pirrar inte så där galet i hela kroppen och nej jag kan inte påstå att jag är helt lycklig i dagsläget. Men jag är glad,just nu är jag otroligt glad att jag har min pojkvän & vän. Vi har varandra,en trygghet som inte sviker i första taget.

Jag älskar älskar älskar av hela min kropp & själ!
Det här blev ett inlägg för dig,för oss,för vår kärlek som jag aldrig vill ha ett slut på!


Bilden är tagen 11 juli & där var det nykärt som aldrig förr...

/Din M

RSS 2.0