Dags för den efter längtade hemresan!!

Det är fredag och hela dagen har bara kännt så bra.Vi var bara fem barn på jobbet och vi har haft lite påsk pyssel och kosat.Morgondagen har jag väntat länge på,det är äntligen dags att åka HEM hem hem till Sverige-Dalarna-Borlänge-Domnarvet-SIKEN!!Hahah,ja jag är så glad.Efter att ha vart på Norskmark i tre månaders tid nu så behöver jag en vecka hemma med familjen och vännerna i Borlänge.Bara få vara hemma.Och ska jag vara ärlig så ska det blir riktigt skönt att få lite ledigt från norskaspråket.Vi pratade lite om det idag här hemma,man blir då allt rätt trött på det ibland.Så nu ska jag packa ned det sista i min stora resväska och invänta morgondagen.Jag har dagdrömt om att åka hem de dagarna då hemlängtan tagit över för mycket,och jag känner att jag kan ha förväntningar på veckan hemma utan att bli besviken.För bara jag får promenera på hemmaplan och träffa mina allra närmsta så är jag ber än nöjd!I morgon kväll väntas middag med familjen,som jag har saknat dom!! :-) 

En sak till ska jag nämna innan jag förstätter i mitt packande.Idag klarade "lillasyster" sin uppkörning och jag är SÅ stolt! :D Fick seriöst tårar i ögonen när jag efter timmars övervakning av telefonen fick ett sms då hon skrev att det gick bra!! GRATTIS igen till Rebecka!!!!! :-) :-)


I morgon 08.50 går bussen från centralen,sååå fantastiskt underbart!Aldrig någonsin har jag väl sett fram emot en bussresa med swebus som jag gör nu,haha.

Vi SES snart mina kära :-D
(Jag använder min norska telefon till en början med så att ni vet :) )

Kram
/M

Mihi

Glad tjej ;-)

Sambo

Visst är det allt lite märkligt att vara sambo med en person man egentligen inte känner.Att sitta och småprata och dricka nybryggt kaffe i solen som idag efter jobb,trevligt men rätt märkligt ändå.Att höra han ropa "jag sticker ut en stund" som att vi kännt varandra länge,det känns rätt naturligt trotts allt,jag menar hela den här grejjen.Idag satt min (vår) sambo upp en dörrhasp till toaletten,det uppsakttades för jag blir tokig på att de är mer sällan det FINNS lås än att det inte gör det i de lägenheter jag besökt här i Norge.Men har vi ett lås,perfekt!Åhh jag är så nöjd över hela sittsen nu!!Upptäckte att de är kamera på porttelefonen så man ser uppe i lägenheten vem som ringer på där nere,rätt lyx tyckte jag ;-) Tycker bara trappuppgången känns lite lyxig haha,kommer säkert upp lite kort senare på allt.

En av mina jobbarkompisar har vart sjuk så jag har vart senvakt nästan hela veckan och det är faktist rätt segt.Käner för första gången på ett tag att jag verkligen förtjänar helg.Har inte blivit mycket sömn den här veckan,blir väl så när man inte riktigt bott in sig helt och saker och ting är nytt.Är otroligt trött,men kommer förmodligen inte komma i säng fören vid midnatt efter som jag ska vara på station 22.45 ikväll.

Nu ska jag nog ta en tripp till affären,blir nattmacka & te när vi kommit hem sen så måste fylla på skafferiet.

Vi hörs!

/M

Onsdag 6 April 2011

Tvättmaskin,diskmaskin,ugn,egen mini takterass,tv,riktig säng,stor yta.Ja,listan kan göras lång.Jag är i varje fall så himla nöjd med nya lyan på hela 80 underbara kvadrat ;-) :-) Någon undrade vart jag har flyttat,så tråkigt med anonyma kommentarer så bi inge svar på den frågan ;) Kan ju avslöja så mycket som att Oslo inte blir av med oss ännu,så är inom dessa gränser haha.

Idag måste ha vart den varmaste vårdagen hittills här,så härligt att kunna gå utan jacka.Mötte upp Emelie efter jobbet idag och tog en promenad och så fick hon se hur vi bor.

I morgon ska jag möta min älskade som kommer med kvällståget.Och nu är det bara nio hela dagar kvar tills jag åker hem,tills jag får krama om min saknade mamma!Och ge min bror sin födelsedagspresent som jag är SÅ nöjd med!!Och tills jag får ge pappa den lilla fällkniven som han förmodligen kommer att tappa bort inom en timme.Och idag är det nio dagar kvar tills jag får pussa på min Lillan!!!

Natta!

/M

Flytt



Helgen har bestått av flytt,Rebecka på besök även denna helg (UNDERBART) och Marabous nya smak med mango som R tog med ;-) Gårdagen var fullspäckad med saker som skulle göras,intensiv men mycket bra dag!

Nu ska jag vraa social med mitt sällskap!

Vi ses snart mina kära ♥
/M

RSS 2.0