Välkommen till världen lilla Ellen :-)

Sofie har nu fått sin lilla bäbis,det blev en Ellen.En underbart go liten prick,svårt att slita ögonen från henne,så otroligt fin :-) Och så mycket mörkt fint hår,som sin mamma hihi :)
Jag & Becka var och hälsa på dem igår,riktigt kul..hon är inte mer än nio dagar det lilla livet.
Åter igen ett stort Grattis till totte & Sonny till deras fina dotter  :)




Le kunde hon minsan göra och en lite smile grop hade hon också :)
(här är hon ikläd kläderna hon fick av mig,passade rätt bra trotts att allt ser stort ut
mot en sån liten knott.Hon fick även en jätte söt liten klänning av Beckis.)
En riktigt prinsessa har fötts hihi :-)

Senare på kvällen åkte vi vidare hem till ida och Petra komförbi,kul att träffat alla tjejer på samma dag:)
Har så många roliga minnen tillsammans med dem tjejerna och så trokigt att man ses så sällan efter gymnasiet.
Men det blir väl så,ja en av oss har ju till och med man,barn,hus,hund,bil & båt..kan de bli mer familjeliv eler snarare svenssonliv?;)

Nu ska jag nanna!

kram
/M

mys

Har kollat Idol och myst med grönsaker & dipp med mamma ikväll ♥



Min dag har vart rätt bra faktist.Blev en bra körning och nu känns det att det verkligen händer nått.
Bara att bita ihop,jag är så bestämd och ska fixa det här nu!!

Det är bara 4 hela dagar nu tills jag ska ta bussen till Göteborg för att där bli upphämtad för att sedan åka vidare till Helsingbooorg.Äntligen,jag längtar så! :-) spännande spännande

Nanna gott!

/M

l.o.v.e

Jag ska snart sova..bara ett kort litet inlägg.


Jag har tänk på en av mina vänner lite extra idag.Jag saknar min Nea så himmla mycket,jag önskar att vi bodde i samma stad men så lär det nog inte bli på ett bra tag,kanske i framtiden vem vet.Jag vill & jag hoppas för hon är en bland de finaste människorna som bor i mitt hjärta.Jag tänker på dig lite extra nu,de gör lite ont i mig för dig,fall om du inte orkar så ska jag ta din smärta en stund.De är vid sånna här stunder som jag börjar tänka på vad jag har,hur fina människor jag känner.För visst är det lätt att klaga på allt man inte har.Men idag,just nu njuter jag av det jag HAR och tänker inte bry mig om de jag inte har.

Tusen kramar till mina kära ♥
och en stor puss till min fina pojkvän :)

Sov sött!

/M

BÄBIS



Det fick bli en kisse idag med,bläddra genom lite gammla kort och var bara tvungen att lägga upp det här.Det är lilla Charlie när han var bäbis,innan vi hämtade han.Åhh är han inte underbart söt?? :-) Önskar han & alvisen kunde vara ås där små hela tiden.Nu fångar dem ju bara en massa fåglar och möss.Ussh och fy,när jag och johanna såg på när han lekte med en levade fågel.Djur kär som jag är så ville jag bara rycka in och rädda de lilla livet men jag och J sa att de är trotts allt så naturen är uppbyggd :P

Jag har haft en helt okej dag,har kört av/påfart och landsväg.Pluggat en massa,spy på YA för tillfället..känns lite som mitt andra hem.

Ska sova nu,har date kl 10 i morgon,webbcam date med Hampe haha såå romantiskt ;) Njaa men vad gör man inte när man bor i två olika länder.

Sov gott!
/M

tröttkisse och kort uppdatering




En trött Alvin.

Är hemma hos Gustav,internett fungerar inte som de ska hemma och jag behövde kolla sista minuten tider på k-skolan samt min mejl.Fick en dubbel lektion i morgon för 599:- så kör dubbel både i morgon och torsdag.Nu jävlar vill jag bli klar.Är så otålig,vill flytta nu nu nu.Men jag är pepp för att klara de här,vet ju vad som väntar,inflytt med mina bästa i Oslo,gillar starkt! Försöker få ordning på skyp,satt och skrattade åt varandra igår,jag & mallan.ÅH vad jag blev glad när jag fick se henne och höra hennes röst :-) Fick duga med msn och webbcam med Hampus i morse,glad jag blev..att se mitt mongo ;) Snart ska jag på nästa tripp,längst ner i vårt land..ser fram emot det!! hihi

Ha en bra dag mina vänner!

och massa pussar på M & H :-) :-)

/Eran M

fredag,igen

Har bara pluggat hela dagen,körlektionen blev inställd pågrund av att läran blev hemma med sjukt barn :/
Har inget planerat för dagen,förutom att vi nog ska köpa present till Ida senare som fyller 20 på söndag.

jag saknar dig så jag är helt otålig nu :( Vill bara att denna helg samt nästa vecka ska vara över,längtar sååå!


/M

Soran Ismails syn på Dalarna

Mkan ju inte annat än att älska detta,synen på dalarna.Hur vi i Dalarna vaknar upp och tänker;FAN OCKSÅ.Kanske det är så det är för vissa,men riktigt så illa tycker jag inte att det är för min del..än ;-) haha.
Kommentaren om att Kalmar tagit bort R och sagt "R-NEJ" haha Ja det här är bra humor.Ni kanske har sett det men det skadar inte att se igen,han är kung!





/M

batterinivå;LÅG

Gick och la mig cirka kl 00:00 igår,ställde klockan på 06.30 efter som min körlektion började 8.40 och jag ville hinna plugga lite före.Jag såg verkligen fram emot lektionen och tänkte verkligen att jag skulle ge allt och tänka på alla små saker som jag ska jobba med.Klockan tickade på men inte somnade jag,låg och vred & vände på mig i sängen men de gick inte att somna.En massa tankar i huvudet och klockan blev bara mer och mer.Kollade på den igen,02.23..fan jag måste somna.Slumrade till och vaknade när den var strax före halv 4 på morgonen.Lyckades somna om och vaknar klockan 6 av att mamma kommer in på mitt rum och säger;"din råtrta har rymt".Min tanke var väl mest"Yeees underbart,bra kämpat lillan,ja varför inte?varför inte just nu just idag när jag ändå sovit så bra inatt och när jag ändå inte har nått viktigt för mig på morgonen?(ironi för er som inte förstår)Mamma hade tejpat buren och satt in henne,hon hade alltså vitit hål på plasten i undedelen av buren och tagit sig ut.

Jag ställde om klockan till 07.14 (nej inte kvart över,de blev för tok för länge,utan 14 över fick va nog)Men inte somnade väl jag om efter att mamma väckte mig inte,jag log och vred mig och rensa alla miljoner tankar i huvudet innan jag gav upp och klev ur sängen.Ladda kaffebryggaren och försökte hålla ögonen öppna.

Jag sat som en zombi på cykeln upp mot stan.De va en ny kvinna jag skulle köra med hon verka bra,hade nyss kommit tilbaka från sin mamma ledighet på 1,5 år.Hon pratade på mycket om annat och de brukar jag tycka är bra för då blir det mer avslappnad stämning.Men inte idag,jag tappade konsentrationen helt och jag kämpade för att förstå vad jag gjorde,för att ens hålla ögonen öppna.Kändes nästan farligt att sitta bakom ratten.

Fan,jag som skulle ge allt,som såg fram emot att komma ett snäpp närmare sista punkten på det där förbannade kortet över saker man ska gå igenom innan man är redo för att sättas på prov.Det enda posetiva var väl att lektionen endast kostade 200 spän.Så mycket mer va de inte,jag hade ingen koll alls vad som hände runt om bilen,reaktionen var nollställd och allt bara gick åt pipan.Skit!Har fått koden så att jag kan boka tider hemifrån nu i alla fall,så ska försöka få så mycket sista minuten lektioner som möjligt och alla tiderna med Åsa ska jag förska boka.

Jag måste försöka sova nu lite,jag är jätte trött men kan liksom inte somna bara.Börjar bli hungrig nu också,perfekt.Jag ska försöka,annars blir det kaffe igen,de gillar dock inte min känsliga mage.

De här blev ett gnäll inlägg,men jag har förtillfället inget annat att skriva.Ber om ursäkt,ska ladda batterina och ta nya tag så kanske det blir ett lite mer posetivt inlägg nästa gång.

Mina vänner,ni får ha en bra dag ni i alla fall :-)

/trött M

älskade små änglar!



Mina allra bästa,jag saknar er så otroligt mycket så det gör ont i hjärtat.Johanna i Örebro & Mallan i Oslo.
Jag hoppas vi ses snart,men de gör vi.Har nyss haft ett välbehövligt samtal med big sis och med andra halva min fick vi klara oss med ett mejl.Finare vänner än er kan man inte ha ♥

Jag serfram emot morgon dagens körning och i morgon ska det bokas,nu jäklar får de vara nog.Jag är en rallyloppa,de kallar Hampus mig för :,)

/Eran M

RSS 2.0