INTENSIV

Som jag skrev för några dagar sedan så har vi köpt årskort på SATS.Idag tänkte vi att vi skulle träna där för första gången,och det gjorde vi,kan jag lova!Satan i gatan hela jag gör ont och bättre kommer det inte vara om två dagar (när vi ska flytta och springa upp och ned till 5:våningen)Med andra ord vi "råka" gå på ett puls INTENSIVpass det första vi gjorde,haha så slog väl på stort.Det var givetis inte meningen utan upptäckte inte det förens vi stog där och ledaren SA det,för på deras sida stog det bara puls.Men nu vet vi att blått betyder jobbigt,gult är nog kanske mer vår nivå i dagsläget.Men jag är nöjd,jag har saknat träningsvärken och att få svettas så där så man är röd i hela ansiktet,det är träning för mig.Just nu är mina ben som spagettin och jag kommer förmodligen knappt ta mig upp i morgon när klockan ringer :P

Idag hade vi föräldramöte på jobbet,det gick bra och verkar inte bli några större förändringar denna termin.Förutom att vi troligen kommer att ta in två barn till vid årsskiftet.Alla nya inskolade börjar nu bli vana och hänga med i våra vardagsrutiner,skönt!För skrikande småbarn är ju faktist jätte jobbigt att höra var dag,då jag tänker "jag ska inte ha barn på väääldigt länge".Medans jag sen tänker "tänk när jag får egna barn" när våra småttingar är nyvakna och vill gosa med smokken i munnen :-)

I morgon är min sista jobb dag innan min fria vecka,känns helt OK.

Jag känner mig glad och pirrig men väldigt väldigt trött..

Sov gott kära ni! :-)

/M


M

Monster spindeln på jobbet är hittad och död (TACK gud!)
Laxen är i ugnen och magen hungrig till max.
Ögonen har vart tunga hela dagen och lika så kroppen,trött!
Jag vill ha kli på ryggen och kolla det okända med min präla kvällen lång denna dag.

Tiden går med glädje framåt mot bättre stunder.
Det är måndag,om en vecka åker jag :-)

Tack och Hej!

/M

SATS

Nu jäklar får det vara nog på slappandet.Idag köpte jag & M medlemskap på Sats för 12 månader.Ger tillgång till alla sats i hela Oslo,plus att vi kommer att bo när ett av centrerna.Går även att säga upp kontraktet om man bevisar att man är Svenskbokförd fall om man vill flytta hem tidigare (vilket tanken idags läget är) Jag är riktigt taggad på att komma igång med träningen nu!

Så mycket annat har inte  hänt här idag,söndagar är söndagar.Finns inte så mycket att göra,förutom att gå på tur eller vara ute och löpa som de flesta norrmän gör pgr av att allt är stängt denna veckodag.Vi har tagit en promenad i botaniskaparken,rätt skönt väder ute.Jag drömde i natt att första snön kom,snöflingor stora som händer.Kanske beror det på att jag köpt vinterjacka i helgen,och nu tycker det känns lite mer okej att vintern närmar sig.

/M

Kära dagbok...

Om jag fick precis det jag önskade nu så hade jag vart hemma hos mamma & pappa.Åkt på loppisar och myst på ett fik med mamma.Middag med hela familjen på kvällen och lyssnat på pappas alla konstiga/spännande historier från förr (nu lät det som min pappa är 80 år) Sak samma,med andra ord,jag har en hemlängtan dag idag! Jag saknar er och hoppas verkligen att vi hinner ses före jul ♥

Ska snart åka ner till stan,måste köpa nya skor.Så ska vi förhoppningsvis luncha med Lovisa som är i staden över helgen :-)

Ha en fin dag! :)

/M

hejåhå

Tack kära fredag att du äntligen är här!En jobb vecka kvar och sen ska jag vara fri i en hel vecka.Ska blir himla skönt att få åka iväg ett tag,komma bort lite.

Om en vecka ska vi få nycklarna till vår lägenhet,det var snart två veckor sedan vi blev av med vår förra.Det här tar så på skrafterna,att behöva bo hos andra.Klart man uppskattar det,som bara den.Men kan inte beskriva hur skönt det ska bli att få vårt egna snart.

Vet inte vad som händer ikväll,men nu ska jag gå och ta ut pajen ur ugnen.Bajcon & ost paj,kvällen middag.

Vi hörs!

/M

En av alla hemlösa i Oslo?

Sitter nu på jobbet och väntar på att tiden ska gå,det är inte lätt att vara hemlös vet ni ;-) Vi hade tur som får låna Emmas kompis rum på Stortinget nu Torsdag-Söndag.Sen tillbaka till Grunelukka på söndag,fick besked idag om att vi inte kommer får flytta in i vår lägenhet förens 1 Oktober.Det här inte sant!Men livet ska inte vara för lätt,allt löser sig,de vet jag.

Ha en fin helg,jag saknar er!

/M

Utkasstade

Vad gör man när man kommer hem från jobbet (en måndag!!) och sin lägenhet håller på att rivas ut av hyresvärden samt en främande man?När man sen får höra "Ni får sova här en natt till sen blir det hotell,målaren kommer i morgon"? Hotell? vilket jävla skämt,skulle inte haft råd för två nätter ens.
Kan inte göra annat än att skratta åt det jävliga.I morgon flyttar vi ut (har ju inget val) om 1-2 veckor får vi vår nya lägenhet.

Här fick vi sova inatt,dom tog sängarna och vi fick flytta ut i vardagsrummet.Hela lägenheten är tömd.





/M




bästa helgen!!!




ÄNTLIGEN,vet ni?! Vi har fått LÄGENHET!!!!!!Är så otroligt glad,kan inte fatta att det är sant,att vi fick den.Vi var på visning idag,lagomt seg och trött efter gårdagens utgång.Tänkte att vi kommer givetvis inte få den här heller,de stog redan folk och väntade på att få komma in när vi kom fram.Tänkte på engång att konkuransen skulle bli stor för att alla ville förmodligen ha den.Men sen visa det sig att det bara var vi och en till kille som ville ha den.Det var en jätte trevlig svensk kile som var lika gammal som oss.Jaja det hela slutade med att vi bytte nr med killen som och var intreserad av lägenheten och nu ikväll fick vi ett samtal av hyresvärden att vi fått den.Vi har lovat att bjuda över grabbarna på en kopp te som plåster på såret ;-) haha.Tänk hur man kan träffa nya människor,genom en lägenhetsvisning :P Kan ju nämna att den ligger på Majourstuen som är ett fint område,centralt med mycket bra affärer,bio och allt man behöver runt omkring.Minns hur nöjda vi var när vi fick flytta in i den här lägenheten vi bor i nu,haha ussh vill bara UT nu.Vidriga lya!

Jag är nöjd,så himla nöjd.Inflytt om två veckor,så även Felicia kommer hit för att flytta in med oss :-D



Godkväll!

/M

Strömstad





Tog en tur till Strömstad & Svinesund idag.Fyllde på matförådet och kollade runt lite.
Det är egentligen sjukt att man åker till sitt egna hemland och köper mat och tycker det är så billigt med allt.Mena man hade de ju kunnat bo i de där landet som har allt som man här saknar,haha men ikke då.Ska inte klaga man lär sig att uppsaktta saker på ett helt annat sätt bara.Som ni ser blev bilen rätt välfylld,vi var dock full bil också.90% av alla som var i Svinesund var norskar och alla var där av samma anledning,självklart,ligger ju så pass nära gränsen.Det var med andra ord lite smått galet,ni kan ju tänka er ett ullared fast med mat,den kännslan fick man :P Sen var vi in på den störta godigaffär jag någonsin varit på haha det va sjukt,blev som ett barn på nytt ;) haha tjockis. Men va fan,det finns ju faktist knappt lösgodis här,så lite ferraribilar fick allt följa med hem.

Nu ska jag fortsätta att fixa mig,ikväll blir det utgång med nya människor,spännande.Är med bjudna på fest tillsammans med dom vi var till Sverige idag,kan bli trevlig :-) Temat är "titeln på en låt" så får se vad man ska hitta på,klurigt..

Go lördagskväll på er ♥

/M


Nybakt



Har nyss bakat källarfranskor med krovtmjöl och havregryn,hoppas dom smakar.
Skulle egentligen har vart barnvakt efter jobbet men den familjen har åkt på magsjuka så där håller jag mig
lååångt ifrån.Passa därför på att baka efter jobbet :-) Fick dock låna lite kökssaker från jobbet efter som de mesta här är nedpackat i Kristoffers flyttlådor.

En tidig morgon kvar sen helg,härligt!Den kommer nog mest bestå av lägenhetsvisningar och hoppas att det snart löser sig.De kommer det givetvis att göra förr eller sneare men vill att de ska göra det NU.För att börja dra fram väskor/ lådor och packa medans vi kanske ska bo här i två-tre veckor till skulle bara bli kaos.Har mest kläder att packa ned och sist tog jag det på en dag så det får vi ta när vi hittat ett hem.Har en visning nästa vecka som är på den gatan vi bor på nu,vore ju fint om man slapp flytta så långt.

Nu ska jag kolla halvåtta hos mig på tv4play,mys!! Tråkigt att det inte gick att se idol på playen,går bara inom Sverige.Får nöja mig med norska... :S haha

Ha en fin kväll,jag saknar er!

/M

Blueberry




Var en tur ut i skogen och plockade blåbär och grillade i lördags,en bit utanför Oslo tillsammans med en vän.
Jätte trevlig dag,så himla skönt att komma bort från stan.Gjorde upp vår egna lilla brasa trotts att de regnade.



Vet ni,från och med nu i September så går jag från 80% till 100% på jobbet,så otroligt glad jag blev!Trivs ju så himla bra på jobbet med mina barn och arbetskamrater,plus att vi har nog den mest förståliga chef man kan ha!
LÄTT veckans bästa nyhet,kanske månadens!


Natti

/M


RSS 2.0