slappdag......

Det är söndag,en segdag och jag har inga planer för den fortsatta dagen. Förutom att jag & T förmodligen ska ha söndags mys,jag är sugen på hackebaks potatis!

Igår kväll va jag bara hemma hos mig,målade några ramar som jag har satt upp på väggen med foton från tunisen.Har fixat upp ett par till tunna gardiner i lila, de tjockare gardinerna med blommor hänger under och lyser igenom. Jag blev nöjd,hade dock bara en gardinstång så fick nåla fast den översta gardinen i den adra..vilket också fungerade bra!


Grattis Johanna and the family till storvinsten :)


Nu ska jag målanaglarna samt ta en dusch!

Pusspuss!

/M

helg!!!!!

Just nu sitter jag och slappar hemma hos Tor,han har åkt till jobbet och jag ska snart ta mig hem åt. Måste åka hem till lillplutten,och jag har inte packat upp allt jag köpte på IKEA igår heller..mins knappt allt jag köpte..spännande att plocka upp allt ur kassen då haha. Jag och Johannizz ska ha en "färgahåret-dag" jag ska förmodligen lägga i lite slingor,känner att jag är i behov av att göra nått nytt det va verkligen länge sedan jag gjorde nått med håret.
Hade i alla fall en kanon trevlig fredag igår med min vän J,va länge på IKEA och kunde ta allt i vårt tempo (utan några pojkvänner som tröttnade som J sa ;) ) när vi kom till alla doftljus så var vi i extas (stava?) båda två..SÅ kul!
Mycket fina bilder nedan!!!!

Så här ser min pojkvän ut på huvudet nu!
Jag börjar vänja mig vid det..
Ha en kanoners bra dag!!
Nu ska jag ringa min mamma ♥
/M

granrisvägen,hej!

Nu är jag i brickebacken det är första natten jag ska sova här :) Det är en dokumentär på 4:an om kortväxta och de är verkligen jääätte små,så söta men visst är det synd om dem. Och vilken energi de har,det finns så många sjukdomar man inte vet om.

Jag tro Lillan är trött efter bilturen från T hem till mig,hon har vart i sitt bo länge nu.Hon är verkligen det sötaste jag sett senst min lilla Oliver.

En nackdel med att bo med två andra så är att man faktist måste anpassa sig lite efter de,man kan ju inte va uppe och stöka hur sent som helst. Jag är en sån som gärna duschar sent vilket man kanske inte kan göra nu. Får även hoppas att Lillan inte gör allt för mycket ljud av sig inatt.

Sköönt med fredag nu snart. Imorgon ska jag till skolan 10.15-12, sen ska jag & Johanna åka till Marieberg och IKEA :-) Uträtta lite ärenden och bara ha det trevligt,gillar!!

Jag är såååå trött,blir nog att komma i säng i tid idag.
Nu ska jag å min lilla skit mysa ;-)


Godnatt!

/M

Vad skulle Örebro vara utan denna brud!!?



Va skulle jag göra utan dig min underbara fina,genom goa vän!!! Jag vill ge en massa hjärtan till min J,min toppen big sis ♥ ♥ ♥

Jag vaknade för ett tag sedan,när T åkte till skolan.Jag ska inte dit fören 13.15,så jäääkla tråkig tid..13.15-16 och hela dagen är förstörd.
10.15-12 är det bästa tiderna,tur att vi oftast har förmiddags lektion.Del kurs två börjar idag och jag både tror och hoppas att den kan bli intressantare,förväntningar!

Jag har inget att skriva,tycker det är rätt tråkigt med den här bloggen för tillfället...Idag får vi i alla fall studielån och hyran ska betalas.Jag är i begov av en stor handling,märker allt efter som hur mycket det är man behöver som man inte har när man flyttar själv.Jag kom på igår att jag faktist inte har en konservöppnare,kaaan ju va bra att ha.ÖB samt euros hopper är bra skit..


MAMMA ♥

Nu ska jag göra något annat....
Ha en bra dag!

/M

packat & klart!

Har packat ner en stor del utav mina saker som ska hem till mig i Brickebacken,tro jag fått med det viktigaste i alla fall,skruttan är ned packad och hon är trotts allt det viktigaste :)

 


mat & bak

Har nyss gjort egen thai mat till mig och Tor,har även bakat äppel & kanel muffins :-)
Nu är jag propp mätt!!
Redovisade biografin idag,jag hade valt att skriva om morfar.Det gick bra,missa en stor del men fick med det viktigaste,känns så skönt att det är över..den uppgiften började gå mig på nerverna. Ska bara skicka in två arbeten tills tisdag innan kl 12 och sen är del kurs ett klar. Del kurs två börjar på torsdag,nya lärare..spännande!
Jag hittar inte sladden till kameran så var tvungen att låna Tors dator som har kortläsare,så blir inget långt inlägg (han kan inte va ifrån sin älskling allt för länge..NÖÖÖÖRD!)
Dom fina muffinsformarna fick jag av farmor i julklapp :-)
Trevlig kväll!! ;D
puss på er mina vänner ♥
/M

Fusk bränna

Hade tänkt att testa spraytan till våren,men har hört att det lätt kan bli fläckigt. Har kollat upp ett ställe här i Örebro med bra pris. Jag & Tor är sugna,värt att testa i alla fall :-) (mamma det är när man sprayar sig brun i typ en dusch)





Får väl även nämna att det va mycket tråkigt med Anjas Perssons fall :S

Hejsvejs
/M

tisdag

Har pluggat från och till hela dagen, det går väl sådär :S Är så trött på den här jävla biografin så jag spyr snart!! Det ska redovisas på torsdag och i morgon efter skolan ska jag & Maria gå igenom allt. Håll tummarna för att vi är på rätt spår och inte bara sitter och yrar på torsdag, haha fy! Har även haft en körlektion idag och det gick riktigt bra,är såå nöjd :-)
OS på tvn dygnet runt här hemma,jag är inte fullt lika insatt som T men trotts allt fastnar jag framför rutan. Bräda damerna nu,jag går och lägger mig,vart trött hela dagen.




Godnatt!!

/M

kärlek

Min första alla hjärtans dag med Tor kunde inte blivit så mycket bättre,Efter att mamma,pappa & Malin åkt hem (jätte myig helg med dom,med IKEA,åt på thairsturang och grejja lite i mitt nya hem.) så åkte vi till Brickebacken och hängde upp mina gardiner och bädda efter som jag köpte en maddras på IKEA,det börjar blir mysigt på mina 12 kvadrat nu :-) Man kan göra mycket mer med en liten yta än vad man tror,börjar bli hem trevligt.Kommer säkert kort senare.Efter det åkte vi till stan och åt på en trevlig restaurang med jäääätte god mat,jag va bara nöjd.Hemma tände vi alla ljus som fanns att tända i lägenheten haha.Tor retar mig lite för alla ljus jag jämt ska ha tända när vi har mys och igår va det ju en extra mysig kväll så det va skapligt varmt i rummet efter allt eldande.Låter några få bilder få samman ställa gårdagen,glömde tyvärr bort att ta något kort på oss tillsammans.




Han vet att jag gillar Lagerhaous saker och aa..ljus ;-)
Jag gillar det där röda hjärtat,det känns som glas och inte alls som stearin,jätte fint! ♥
Det där lilla rosa hjärtat är en stor godis,består väl mest av konserveringsmedel och inget man direkt äter,mest söt.
Tor skulle förklara att det va ju tanken som räknads med det hjärtat,att det va väl inte meningen att jag skulle äta det.
T-Det står ju i alla fall "jag älskar dig" på det (han ler oh ser nöjd ut)
M-eeh..nej,det gör det inte.

Sen kände han sig lite små kass,min förvirrade sötnos till pojkvän!! haha..


"Full med kärlek" står det på burken,tyckte den va söt!

Synd att jag inte lyckades ta kort på vår kärlek,det fotot hade vart det finaste av dem alla!!
älskling
Skruttis
skruffen
pluppis
bubben
sötis
snuffis
snuttisen

Hur tofflig får man bli?!
Jag älskar han ♥ ♥ ♥


Idag höll gå på att missa skolan,dom hade ändrat schemat från att vi skulle ha föreläsning på tisdag och inge på måndag till tvärs om,vilket jag märkte typ 5-10 min innan T skulle åka till skolan.Tur va ju att han skulle dit för med en passande buss så hade jag blivit skapligt försenad.Det va sista chasen att hinna prata med rätt lärare inför redovisningen på torsdag så det va tur jag hann.
efter skolan följde jag med och kollade på Tors nya lägenhet som han troligen flyttar in i i juni,den va jätte bra,fräsh.Synd bara att han flytar till Brickebacken precis när jag måste lytta därifrån :P
Jag är nu hemma,trött och måste plugga..

Dom ringde från körskolan i morse och de hade fått ett återbud så jag fick en lektion i morgon,vilket va bra.

Ha en fin måndag!!

/M

Längtan...

Det är snöstorm ute så idag längtar jag tillbaka liiiiite extra...


Han är det bästa jag har,min fina fina man ♥ ♥

jag har fått napp!!

Inte en napp som bäbisar har tror det eller ej ;-) Jag har fått napp på mitt letande av rum/lägenhet,igår fick jag ett mejl från en tjej som hyr ut sit rum som ligger i en lägenhet som delas med två andra tjejer.Man delar alltså kök och toalett vilket är ett minus,men det ligger rätt nära universitetet så när snön försvinner går det bra att cykla,ett stort pluss.Hyran ligger på 1670 månade och då ingår el,vatten,trådlöst internett,alltså inga tillkostnader kommer så det är rikgtigt billigt,stoort pluss.Efter som man delar lägenheten med två andra så är risken att lära känna fler människor stor,vilket är något av det största plusset,Jag ska få ha rummet från igår till 30/6 vilket är en perfekt tid efter som min kurs slutar runt 6/6 (på min 20 års dag :P)Ett till pluss är att jag kommer bo närmare Johanna nu också :-D (Johanna,lägenheten ligger på granrisvägen)Hur det sen är att dela en toalett på tre tejejer kommer dock bli intressant att se,det fanns badkar faktist,det har jag saknat här.Inte för att jag tror att man kommer bada så mycket i det men nån gång om man är själv kanske hihi.Jag har inte träffat dom jag ska bo med ännu och jag är sååå nyfiken på vilka det är.Jag & Tor va där och kollade igår,rummet är på 12 kvadrat vilket är väldigt litet,mindre än mitt rum hemma.Jag tänker så här,efter som jag har T så behöver jag inte vara där så mycket utan kommer ju sova hos han också,så jag tror det blir bra.Hade kännt jobbigare om jag inte hade nått annat ställ att kunna åka till ibland.Vi har inte skrivit på kontraktet mellan mig och förstahands ägaren ännu utan enbart papperen som hyresvärden ska ha,så jag har alltså inte fått nycklarna än men det blir väl i början av kommande vecka.jag ska ju ändå åka hem på torsdag så hade nog inte kunnit fixat så mycket där än ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.Jag mste gå till kiosken här nedanför och fyllla på telefonen så jag kan ringa till körskolan samt till försäkringsbolaget och skaffa mig en hemfösäkring.Sen ska jag gå ner till stan för att möta Maria,vi ska till bibbloteket och plugga,BEHÖVLIGT! :-)

Måste skriva en sak till,jag vaknade runt 5.00 i morse och hade så ont i magen så jag värmde på min riskudde i mikron innan jag gick tillbaka till sängen med den.Tor sov och hade väl inte förstått att jag vart upp utan han bara hoppade till av att jag kommer med nått varmt (den va riktigt varm faktist) under täcket ;P hahaha det va lite kul,han lät så förvirrad,kan ju inte ha fattat nått vad som hände ;-) Lillpojken då,han har det inte lätt ;-) mohaha!

Ha en bra dag!!

/M

RSS 2.0