Tomten är far till alla barnen och en jäkla hosta

Jag har svårt för att se en film mer än en gång men det finns en film som jag kan se om och om igen,har även sett den ikväll.Tomten är far till alla barnen,den är så sjuk,rolig och ändå mysig på nått sätt haha.Jag har fått någon dryg rethosta,men den går nog över snart..mamma har köpt medcin idag.Så har med andra ord en lugn kväll hemma i soffan,är ensam hemma och det är faktist rätt skönt.

Jag saknar min Malin jätte jätte mycket,men jag kanske kanske åker över till Norge nästa vecka.Jag får se närmare.

Nu paradise hotel.

puss

/M

:D

Så otroligt jävla nöjd med dagen!! Duti Matilda ;-)

När natten kommer

Vad är det med natten som gör att allt känns så mycket starkare då. Hjärtat dunkar hårdare och tårarna trillar fjäderlätt. Som om det är enda tiden på dygnet hjärnan får tänka. Kanske för mycket för ens eget bästa. Jag är ett planeringsfreak därför har jag så svårt att acceptera att vi inte kan planera allt. Man kan inte planera detta liv och man vill det inte heller. Antar att det bara är min försvarsmekanism för att inte ha ont. Jag har sedan länge förstått att jag aldrig kommer vara en sån som kan stänga av känslor, därför försöker jag kanske planera in i framtiden i hopp om att kunna förhindra den smärtan som faktiskt är en risk man måste ta. Jag har läst gamla brev ikväll och jag har gråtit gråtit gråtit. Meningar som har etsat sig fast i huvudet och flera år senare citerar man fortfarande det där brevet som om det vore igår. Tårar av värme och kärlek. Mest rädsla. Tiden när man låg i sitt flickrum och förstörde dagboken med salt vatten som kom ur ögonen. Jag är så nyfiken och rädd inför framtiden men ju äldre jag blir desto mer förstår jag, tänk hur mycket jag kommer förstå i framtiden då, fascinerande, men då förstår jag i alla fall. Att man måste bara ta detta liv som det kommer. Men jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över.

Det skulle kunna vart jag som skivit denna text,men det är det inte.Men den var så slående,det var som att läsa om mig själv.Så sjukt hur en annan person kan påminna så mycket om en själv,alla sina känslor och tänkar.Brevet som jag aldrig kan få ur mina tankar som gång efter gång får tårarna att rinna,ja inte bara för att de det skaver och gör ont..nej det kommer även glädjetårar varje gång jag läser det där brevet.Det finaste jag någonsin fått.Alla tankar på att det är nu man ska leva,inte sen utan nu.Att inse att man inte alltid kan planera sitt liv,att man måste lära sig att ibland ta en dag i taget.Jag kännerigen mig så.Och att de är som att det är just på natten då hjärnan får tänka och allt känns verkligen så mycket starkare.Då finns det inga bortförklaringar för att slippa lyssna på sitt hjärta.För när det gör lite ont så vill man helst inte känna efter,då vill man att tiden ska gå och att dom dödstysta stunderna som kommer mot natten ska kunna snabbspolas förbi som en film..

En sak är säker,Michaela Fornis blogg läggs bland mina favoriter.

Sovsött!

/M


tungt...

Körkortstest

Jag tror jag har gjort alla gratisprov som går att få tag i på internett,men det är oftast samma frågor och jag kan dom alla snart utantill..Har nu suttit och ritat bilder,skrivit små minnes lappar,allt för att få in det som inte sitter till 100 % i skallen.Jag är så otroligt trött på allt vad som har med körkorts teori att göra.Min bok ska eldas upp när det här är klart.Efter att ha fått 51 rätt på mitt teoriprov för ca 2 veckor sedan,då 52 är godkännt så vill jag inget annat än att ha det här ur världen.Att kugga med ETT jäkla poäng,jadu surt sa räven...Jag ska plugga vidare nu,med ett litet hopp om att snart kunna få ett liv och bli människa igen.


TAGGAD TILL MAX!!!! :D :D ;)

Jag är så taggad inför kvällen,maskerad med tjejerna och sen vidare till S2.DEt var ett tag sedan vi alla sågs så det ska bli så jäklans kul!!! Tror att min aoutfit kan bli rätt bra ;) och det ska bli kul att se vad dem andra hittat på..kommer bli en fantastisk kväll med de allra sjukaste människorna:D

Nej ska börja fixa nu,ut och spraya håret svart..ja för att slippa ha sprayfärg i hela badrummet så får de nog bli outdooors :-)

Nu kööör vi!!!

/M

2 NOVEMBER

Den här dagen har gått fort,som dem flesta vardagar faktist gör.I morgon är det redan onsdag och vi ska ha pyssel kväll här hemma.Bella & Rebecka kommer förbi,det ska bli mysigt :-) Hoppas bara att mina kort jag framkallat hinner komma!

Till helgen kommer min Malin hem och på lördag blir det halloween fest med tejerna plus utgång.Det ska bli super kul,längtar!!

Våran egna morsa har fyllt 20 år så på söndag blir det lite kalas för Sofie =)

Haha hade lite webcam date med Mia idag,skrattade så jag grät ;D Att man kan bli så glad av att se en vän man inte sett på länge,hon är go!!Saknar tiden i Örebro och våra stunder på bibblan eller föreläsningarna då vi mest satt och ritade på varndra block för att vi inte visste vad Anders eller Stefan pratade om,haha.Minnen!!

Puss & kram till mina riktiga super underbara vänner :):)


/Matilda


miss you and you and you and you...

Har en saknar dag.Av både platser & stunder men givetvist främst personer.Saknar och längtar efter en hel del människor.Vissa vet jag att de kommer dröja länge tills jag får se,andra kanske jag aldrig mer kommer att träffa på igen.Dem viktigaste personerna för mig kommer jag att kunna krama om inom en kortare tid.


Många tankar går till Nea i Bolivia.Krya på dig och hoppas resan till La Paz gått bra idag.Hoppas även att du trivs bra i nya familjen ♥

Jag VET att jag är dålig på att uppdatera här,ska försöka bättra mig :)

Kramar!

/M

RSS 2.0