27 februari


Gårdagens förlyx





Det blev en trevlig utgång efteråt,spenderade största delen av kvällen tillsammans med några gotländska tjejer inne på Cadiz :-)


Idag är det lungt,är rätt sega.Finns inte så mycket att göra här en söndag vid den här årstiden,alla affärer har stängt och ute vill man ju knappt vara.SÅ vi ska ha lite ansiktsmasker och mys här hemma bara,det får man en söndag som denna.



/M

IKEA

  • Stor spegel (EFTERLÄNGTAT)
  • Badrumsmatta
  • Plast blomma (vi skulle aldrig hålla en äkta i liv längre än en vecka)
  • Block ljus i olika storlekar + doftljus till badrumet
  • Köksstolar och dynor (behöver vi inte sitta på soptunnor mer!!!)
  • Ny potatis skalare
  • matlådor
  • En till kudde (♥)
  • En jätte söt fotoram (har dock inget kort att sätta i den än)

Var vad som inhandlades på IKEA idag.
Åt köttbullar där också,var rätt konstig mat mot var det "ska" finnas på IKEA.
Svenska köttbullar var det dock inte,nej oss lurar dom icke ;-) Men det var gott och mysigt att strosa runt för oss jälva.

Tidigare på Karl Johan så fyndade vi en del på Weekday.En hel sommar outfit för 160 kr är väl helt ok :) eller kan nog kalla det en festival outfit,blir bra till en kväll/morgon på Peace and Love i sommar.Köpte i alla fall ett par mycket slitna ljusa jeans,ett linne och en en rätt tunn,grå  långärmad tröja som var kort i magen.Kanske kan ta kort sen,gillade tröjan skarpt =)

Nu serveras snart antrico,klyftpotatis,beanässås,sallad och en stor kall.Jag klagar inte på livet för tillfället!

Hoppas ni får en trevlig kväll,det ska jag ha :-D

/M


GOD MORGON,vilken underbar dag !!




Efter att ha ätit gröt varje dag i flera veckor så kan jag meddela att den här filen
med flingor & kiwi smakade som en dröm ;-)



Har nyss ätit en stor och god frukost här hemma.
Nu väntar jag bara på att m ska bli klar,sen ska vi ner på Karl Johan och sen vidare till IKEA :-)
Behöver lite småsaker och måste på jakt efter ett par inneskor att ha på jobbet.
Tänkte även kolla på en norsk lusekofta,har så lite varma tröjor och dom går åt så när man är ute varje
dag med barnen.Plus att dom är fina också.gav min faster en sån i julklapp och hon verkade då nöjd :)
Ikväll tänkte vi fira med någon öl,blir en utgång..planerar inte så mycket utan väntar och ser vart kvällen tar oss.
Firar att en välförtjänt löning har kommit & att livet börjar flyta på rätt bra nu!

Jag vaknade strax före åtta i morse,försökte somna om men gick icke så när man äntligen fick sova ut idag så stog jag istället på benen kl 8:00.Klockan skule ändå ha ringt kl 9:00 efter som vi tänkte kommaiväg hyffsat tidigt.
det här kan bli en riktigt mysig/trevlig/bra/ rolig dag och jag är bara glaaaaa!! :-D

HA EN BRA DAG!!! ♥

/M

snabbis

Orkar inte skriva idag egentligen men blir ett pytte litet inlägga.
Tänkte mest berätta att jag inte är den enda över 10 år som tycker det är roligt med hamstrar.
Hade långt hamster samtal idag på jobbet.Det visade sig att hon jag jobbar med var lika tokig i de små liven som jag,hon hade själv haft en för något år sedan och hon berättade en del roliga saker,haha.

Ja roligare än så blir det inte här idag.
Skyller på att jag är på ett taskigt humör idag,eller har inte vart på dåligt humör under dagen men blev det bara påvägen hem.En störd busschafför,hungrig mage och trött kropp går inte hand i hand.
Fredag i morgon,guld!

Såg instängda 1 igår (har inte sett den sens jag gick i 9:an så kom inte ihåg så mycket) och ska se 2:an ikväll,har dock sett den förut men minns knappt något :P..Får se om det är någon höjdare,gillar den första iaf..minns hur jäääkla rädd jag var när jag såg den första gången haha.

Hörs i morgon :-)

/M





Ben & Jerry`s och skid VM invigning

Idag efter jobbet var jag & M ner till Carl Johan på invigning av skid VM.Folkfyllda gator,fyverkerier,långa tal och en massa reklamstånd var vad det bjöds på.Gratis cocacola i kylan var helt okej det också.Något mer som invigdes denna dag var Norges första Ben & Jerry´s affär :) För vissa låter det helt galet men varken jag eller Malin har inte ätit den glassen så nu ska vi bara vänta på liiite varmare tider och sen blir det att testa på den (enligt många) unerbara godheten.

Det blev inga bra bilder men jag tog några iaf.Så passa många som fingrarna klarade av medans vantarna var av.Ser som vanligt inte lika ut på bild som när man var på plats men det var mycket folk och rätt mysigt faktist.











Nu är det bara två arbetsdagar kvar och sen helg igen,det går såå fort,men jag klagar då inte :D

Godnatt på er!


/M

Dagens


vid Nationalteatern.Jääklar vad kallt det var ute idag,ska det vara så här kallt i morgon också så ser jag inte fram emot att vara ute och leka med barnen.Familjebarnehaget i blommenholm i morgon,sköönt :-)

Wahlander och gottis snart med gott samvete,storstädning av lägenheten idag,praa!

Natti!

/M

nannis



Vill bara packa min väska,sätta mig på bussen,kliva av i örebro och krama om henne.
Saknar min härliga underbara Johanna så jäkla mycket :( måste ha en örebor helg snart,hon & jag och vår konstiga humor som jag ändå älskar.Bara vara en helg,njuta av sällskapet och min fina!!

miss you sweetheart!

/M

Det lilla luuugna

8 timmars tvättid har lagts på denna lördag och i morgon ska lägenheten städas,visst är vi duktiga ;-)
I morgon ska även jag och frugan ta med varm choklad & äggmackor och gå till skridskobanan innen i stan.Hur mysigt låter inte det?

Nu har vi precis ätit med tända ljus på border och har det allmänt trevligt.Ska strax se en norsk skräckis som tydligen ska vara bra om inte annat läskig.Åter stå att se.Rädda blir vi garanterat,fegisarna själva ;)

Lugn helg,spar oss till nästa då vi planerar tjejkväll med utgång :) Passar på när H ska resa bort..

Det var allt jag hade att komma med idag,ska gå ner och hämta det sista av tvätten nu.

Trevlig lördags kväll på er!


/M

Det klassiska fredagsmyset

SÅ jäkla skönt med fredag,har vart en trött dag för min del men hela denna vecka har gått jätte fort,bara försvann.Njuter av att det är helg.Ikväll blir ett välförtjänt fredags mys här hemma,tacos och Wahlander "tjuven" :-) Med andra ord det blir en lugn kväll och troligen rätt tidig också.
Något för helgen är inte planerat,tar den som den kommer.Men tvätta är en sak som står på schemat,inte roligt men väl behövligt.Kineserna på stället där man fyller på tvättkortet kan ju knappt någon norska och inte heller engelsk tydligen så är ett jäffla hawaii för att få det påfyllt,var tvugna att vänta på att rätt "tvättman" kom för den ene förstog ju inte ett piss av vad vi sa.Nog om det.Ska diska och snart börja laga mat.Hampus Green den duktige har precis slagit sönder ett glas i diskhon och igår när man kom hem låg de glas över halva golvet för Malin Hagberg Andersson hade dunkat ett glas i golvet när hon skule rusa till jobbet.Ja det är ju inte dom mest smidiga man bor med.

Ha en bra fredagskväll!
(Idag är det en måndad sedan jag åkte hemifrån,känns dock som en evighet sedan.
Jag saknar min familj!)

Hejsvej

/M

kort

Dagen i korthet

06.00-kravla sig ned från sängen
06.40-sprang till bussen i vanlig ordning
8.00-börja jobba
15.30-sluta jobb
15.45-halvsov på bussen,riktigt trött.
17.00-hemma,lite död

har inte gjort mycket,ätit och duschat och nu är jag här.
Fredag i morgon,tack gode för det!!

Natti

/M

Lite svensk sommar hade inte vart fel









<3


Här är alla hjärtans dag presenten som jag fick av mamma.
Jag älskar produkter från body shop så jag blev riktigt glaaaad :D
Åter igen tusen tusen tack mom ♥

Vi märkte idag att Norskarna inte firar alla hjärtans dag lika mycket som vi gör.Barnen på dagiset pysslade inga hjärtan eller nått,dom visste inte ens vilken dag det var.Besviken man blev,ville pyssla idag.

Nu ska vi baka och kolla film.

Hoppas ni haft en mysig kärlekens dag idag ;-)

/M

Frugan är tillbaka

Efter att mallan har vart hemma i Borlänge i två veckor så är hon nu tillbaka,möte upp min pärla på centralen i eftermiddags,skrattade som altid högt när vi såg varandra.Käns som det var en evighet sens vi sa hejdå,mycket har faktist hänt under de veckorna när hon vart borta.Vi har såklart en hel del snack att ta igen och många skratt lär det nog bli innan denna dag är över :-D Vi har nyss ätit och snart ska vi se filmen "I skuggan av värmen",ingen av oss har sett den,har vi missat nått,bör man ha sett den? haha.. Vi är båda lite små kära i Joel Kinneman (vilken små tjej är inte det..eller vänta vi är 20 år..hmm får man vara det då?) så efter att ha dragit igenom Falkfilmerna och Snabba cash ett par gånger så letas de nya filmer med honom som huvudroll eller iaf medverkande.Han är faktist jävligt bra också,inte bara snygg med världens finaste ögon (typ).Sen blir det Solsidan (!!!!).Fin söndag med andra ord.



Mamma,min fina söta lilla mamma.Hon skulle skicka med malin min termos (så vi kan gå på utflykt med varm choklad:) ) och något litet hemifrån.Men hon skickade med ett halvt skafferi,lösgodis och en alla hjärtansdag present (öppnas i morgon),min söta mammsi!Jag längtar såå efter henne..och de vet hon,ja de vet du mamma!
Tack igen älskade du ♥

God kväll!! :-)

/M


pyton

Mår sämre idag,ganska mycket sämre tyvärr.Mår illa och magen värker,har troligen feber och halsen är ur funktion.Gör så där ont i hela kroppen,ömar överallt.Det är lite segt men jag mår så pass bra psykiskt nu så man kan ju inte kräva att man ska må lika bra fysiskt,eller? Inte klaga men jag måste ju erkänna att jag är lite orolig,är nämligen livrädd för att kräkas.Alla barnen och personal överallt har legat i magsjuka nu under de senaste veckorna så det blir ju inte förvånad om jag åker på det också. Nej fy,låt mig slippa undan!Ska försöka peta i mig nått att äta nu,ingen större aptit men hör mammas röst i huvudet "men du måste äta något" så ska lyssna till den.

Jag vill vara ute i solen hemma i Dalarna och grillakorv och dricka varmchoklad!!!
Blir och längta så mycket efter det varje gång jag är inne på faster Lenas blogg.Det är en jätte mysigblogg som ni bör besöka :-) Hittar den bland mina länkar!

Go helg på er!

/M

Mihihi nanan lalal,UNDERBAR fredag,härliga dag!!

Vet ni?!....Jag fick jobbet!!! :-D :-)
Åhh jag var så nervös hela morgonen och när telefonen väl ringde så kunde jag inte svara.Var själv med barnen just då så var tvungen att ringa upp någon minut efter.Jag hade redan hunnit fått ett röstmedelande då också så jag skyndade mig att ringa."Hej Sofia!" svarade chefen..jag var så nervös och hoppfull så tänkte inte mycket på det,mest att hon kanske sa fel namn men ändå förstog att det var jag.Hon berättade att jobbet hade gått till någon annan och att jag tyvärr inte blev vald,men att hon personligen gillade mig men beslutet var taget.Jag kände hur den besvikna känslan gick genom min kropp,happ ajja bara att fortsätta som spring vikarie och övrigt sökande då hann jag tänka.
Chefen-"Eller vänta,är det Matilda jag pratar med nu?"
Jag-"Jaa,Matilda Olsson..?"
Chefen-"Ja men det är dig vi vill ha,vi vill jätte gärna att du kommer och jobbar med oss!Jag trodde att det var en annan"

Ussh va hon skrämdes,ja ni kan ju tänka er vilken vändning när hon sen sa att hon tog fel på person.Stackars den där Sofia då som igentligen skulle ha fått tagit emot de där samtalet :P och klantigt som chef haha..menmen..

Hon bad om ursäkt och vi bestämde att vi ska höras på måndag för att träffas och skriva kontrakt.Jag börjar den 1 Mars.Det är ju ingen 100% tjänst till en början,men dom hoppas på att få den höjd när de fått klartecken från typ ekonomiansvariga eller något i den stilen.Jag kommer stå kvar som vikarie på Tårnsvalens vikarielista,dom har 13 stycken olika barnehage,för att få täcka upp när jag inte jobbar i Mortenskogen sen.Dom har ring i stort sett varje dag sens jag skrev upp mig så tror nog att det löser sig det här :-) Jag tycker faktist att jag är värld en liten vändning nu och hoppas att den tiden nu är inne,det kan bli riktigt bra de här!

Åhhh jag är så glad,SÅ GLAD!!!! Det ska bli så spännande att få träffa barnen och se mer vilka dom i personalen är.

Jag har knappt haft någon rörst idag och i slutet av dagen när jag skulle säga hejdå till Linn som jag jobbat med  så sa vi bara att vi skickar sms sen,för jag kunde verkligen inte få fram de jag skulle säga,lät som en riktig kråka :P Så nu vilar jag halsen,har kurerat mig med te och nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla serier eller någon film.Fast kan faktist hända att jag nöjer mig med att läsa min bok,"Luftslott" den är riktigt bra så jag är helt inne i den.Linn tippsa mig om en bok som ska hetta "Tusen strålande solar" och en som hette "Øya",dom skulle tydligen var jätte bra.Känner någon till dom? mamma? Kanske inte Øya men den andra syftade jag väl mest till.

Ha en trevlig fredags kväll!!:-)

/M

Thaimat och små små tårar

Idag har jag knappt någon röst,hände nått inatt så blev lite krasslig.Kalle (en kille från Borlänge som också bor här och jobbar på barnehage) ringde mig i morse för dom behövde folk på ett ställe,så åter igen tog jag mott till ett nytt ställe,familjebarnehage.Jätte mysiga ungar måste jag säga,åhh jag känner att jag är så glad i barn,inte vart det alt för mycket nu de senaste åren men åhh va glad dom gör en.Jag hann inte göra någon matlåda givetvis utan slängde i några mackor i min brödlåda (JA jag har en sån,som alla norrmäna här) och drog iväg ner till jernbanetorget för att hoppa på rätt buss.En trevlig svensk tjej i min ålder mötte upp mig i snökaoset,det blev en rätt kort arbetsdag.Men det jag skule säga var i alla fall att jag blev så nöjd,jag har vart så sugen på thatmat ett bra tag,mat med mycket smak liksom.Hon jag bobbade med var från thailand och hon lagade något av den godaste thaimat jag ätit på länge och serverade mig medans barne sov :D Åh så gott de var,riktigt starkt,så det nästan brann i munnen,men helt underbart.Det gjorde fan min dag,god mat på jobbet ;-)

Ussh jag måste somna nu nu nu,jag börjar klockan 8:00 i morgon och måste ta bussen 6.45 här ifrån typ.
Jag tänker intala mig själv att jag är frisk i morgon,oavsett hur hes jag är.Tänker INTE bli sjuk!
I morgon ska hon ringa om besked om jobbet,faan jag har redan as höga förväntningar..inte bra!
Jag VILL,håll båda tummarna nu!


Uppdatera när jag vet.

Natti natti
/Eran M

Utvandrarna

Kvällen avsnitt av uppdrag granskning,rätt intresant faktist.Ta en titt!
Har länge tänkt att Svenskaföreningen är den sista lösningen om det skulle krisa sig med boende här..och jag kan ju säga så..att jag håller kvar vid den tanken,fyfan!Åker förbi där med bussen nästan varje dag och bara skylten..ja det ger en slags obehagskänsla..ruttet ställe.Kackerlackor i sin lägenhet,alltså då är det riktigt illa.Och när jag tänker efter så har vi väl det rätt bra här på dom här..hmm 30 kvadrat? trotts allt..

Jag ska sova nu,för att sen se om jag får jobba i morgon..och jag har ju då den "lyxen" att jag slipper gå till adecco för att veta om jag får jobba ;) Har sökt några jobb via dom men står inte skriven hos dom,hoppas jag klarar mig utan de också.

Ja se själva så förstår ni.
http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning

Sov sött :-)

/M


intervjun...

Intervjun gick faktist jätte bra,det var ett familjebarnehage med nio barn och 3-4 vuxna.Det verkade vara ett riktigt trevligt ställe och ligger på ett litet ställe som heter Snarøya och är en halv ö,ska tydligen finas mysiga stränder att besöka där på sommaren.Av det lilla jag hann med att se av personalen så verkar de trevliga och chefen kändes så jordnära på något vis.På fredag får jag veta om jag får tjänsten,håll tummarna nu!!! Försöker att inte ha allt för stora förväntningar men när allt kändes så bra och när chefen sa att hon tyckte att det kändes så bra med mig så är det svårt att inte ha de där höga förväntningarna.JAG VLL!!!

Måndag och förmodligen tisdag kommer jag att jobba på ett ställe där jag vart tidigare i alla fall,men ny avd så åter nya namn och ansikten att lära in:P

Jag har haft en lat dag idag,kom hem från intervjun vid tolv tiden och sens dess har jag inte gjort mycket vettigt.Städat lite och tvättar lite förhand.På fredag kan man äntligen fylla på tvättkortet så vi kan tvätta,veckans helgnöje?..njaa.Men några maskiner blir det då,har knappt några rena strumpor kvar nu..tur man har malins låda att sno ifrån ;-) ooopps..

Har börjat blivit förkyld också,men har jag tur så är det bara något tillfälligt..min hals krånglar ju om vart annat liksom.

Neej nu ska jag ta mig till affären,måste ha nå bröd hemma fall om dom ringer in mig i morgon på jobb.(Gud vad underbart det skulle vara med fast tjänst och veta när man ska jobba ;P menmen inte klaga nu )


Filmtips..   

127 HOURS



Om ni inte sett den,se den!! :-)

/M


Idag

har jag jobbat på en familjebarnehage i ett ställe som heter Blommenholm,en bit utanför Oslo.Det är bara små barn,högst upp till tre år.Jag trivdes bra,trevlig arbetskollega och söta barn och en liten fisk..får inte glöma den nej ;) Föresten igår när jag jobbade så frågade en liten kille varför jag snacke engelsk..;) så söt,nej det heter svenska lille vän,haha.

I morgon är intervjun,blir spännande för har absolut ingen aning om vad det gäller förutom att det är barnegae.Men jag har inga större förväntningar,åker dit och ser vad dom säger helt enkelt :)

Hadet sålänge!

/M

Tänk att

ett sånt här litet liitet liv,kan betyda så mycket.
Söta,sociala lilla liv.
JA jag saknar min Lillan där hemma!!


Snodde min fiskpinne,det var en rolig syn haha.


Blev lite trött,bäbis Lillan.


Ska alltid vara med ;)


Morgon mys


Liten


Första kortet som togs,bäbis lillan :)


Pluggpaus i örebro..

Kom och tänka på att jag haft Lillan i ett år nu.
Fick henne i julklapp förra julen.
Jag som älskar djur,det var den bästa julklapp min dåvarande pojkvän kunde hitta på,
Och glad det kan jag lova att jag blev (barnet i mig kom fram på nytt;) )
Hade dock tjatat att vi skulle skaffa ett husdjur och när han ansåg att det var elakt att ha en katt enbart innomhus
och att ett marsvin levde för länge och att jag då skulle tröttna på det (hemskt de lät) så fick jag som 19 åring min första hamster istället,haha ;-)
Roligt djur,när hon rymde en gång i Örebro så hade hon tagit med sig mat i kinderna och satt sig min garderob.
Hon tog sin matsäck och stack ut en sväng,hungrig hade hon då kanppast vart.Var en hög med frön längst ner i skåpet ;P..

Sov gott!

/M




trött & kall men rätt belåten trotts allt :-)

Har precis kommit hem från jobb,det gick bra.Var på storbarns avd med ca 19 barn.Det var ett stort barnehage med 70-80 barn,jag får väl tyvärr säga att jag inte trivdes lika bra på det här stället.Kanske för att jag trivdes så himla bra på det senaste jobbet,men det var lite för stort,lite för rörigt.Får se om jag får jobba där nå mer,kanske ändrar jag uppfattning om det då,ska inte döma för hårt.Men klagar gör jag absolut INTE,det är jobb och det är det viktigaste,de ger pengar i alla fall.Hade ett missatsamtal idag (är inte många som har mitt norska nummer så när jag får samtal och det inte står nått namn så vet jag oftats att de är jobb,så därför lite surt med missatsamtal för vet att de från någon arbetsplats då) och fick även sms från personalhuset,ska jobba och servera i Lillestrøm på Thorns hotell arena på lördag.Problemet är ju bara det att det inte ligger i Oslo och arbetstiderna är 17-midnatt någon gång,det går bra med tåg in till själva oslo (om det stämmer den här gången vilket det inte gjorde förut när jag skulle till lillestrøm med tåg) får väl om inte annars ta taxi hem från centralen,för bussarna slutar att gå vid 00:30 och jag är inte sugen på att gå (de får jag inte heller,jag vet mamma)..

Jaja lite uppdatering bara,nu är jag ruskit trött och fryser vilket jag gjort hela dagen (fanns ingen värme på barnehagen knappt) och ute öser snön ner (fan).

Tror jag ska laga lite mat,fylla i lite papper,ta en varm dusch och krypa ner i sängen och kolla film.

Ha det så länge!

(lät som ett klaga inlägg lite,men så är det inte..känner mig rätt glad idag :D )

/M


Some old pictures



Hittade några kort från gymnasiet här bland alla gammla kort på bloggen.
För övrigt så är det här en av de modigaste kompisarna jag har,Ida är nu i Thailand och jobbar som bartender.
Dragit iväg helt på egen för en månad sedan och hon är förhoppningsvis på Svenskmark i Maj om jag inte minns fel :-) All lycka till henne!!! :)




Söta Ida ♥


Lite uppdatering om mitt jobbsökande/jobbande här,i torsdags & fredags så jobbade jag på ett barnehage 40 min utanför oslo,det var ett jätte mysigt dagis som låg i en liten stuga.Det enda dåligt var att de låg där de låg,vill ju helst jobba i Oslo,men annars trivdes jag som firren i vattnet där borta :-)
I morgon ska jag jobba på ett barnehage här i Oslo,åter ett nytt ställe,får se hur det går.

Helgen har vart bra.Var ute en vända på Quadizh i fredags,träffade på underliga och sköna mäniskor och hade det allmänt trevligt.Lördagen tillbringade jag med min norske vän,lagade mat och tog det lungt bara.Jag har tänkt på en sak,att prata med en norsk är ibland som att se en engelsk film utan svensk text.Man förstår kanske inte exakt allt men man förstår helheten,haha.Jaja jag börjar i alla fall få grepp om det här språket,tänker i varje fall inte lika mycket på det längre.Sen när man umgås med en från nordnorge så blir oslonorskan mycket lättare :P

Nu ska jag säga åt Hampus och sätta på en bra film ;P

Sov gott mina kära!

/M

ajj,hemlängtan-kväll

"kom hem,jag ger dig 10.000kr i handen om du kommmer hem och inte åker tillbaka mer"- kan man ha bättre bror? kärlek.

underbart

Såå nu har jag vart ute och gått i det fina vädret och haft lite "hemma träning",vad gör man inte om man inte har råd att köpa träningskort ;-) Men när det börjar bli vår och det är så här skönt att vara ute så gör det mig inte så mycket,går gärna promenarder.Jag käner mig glad idag och hoppas att inget ska förstöra den känslan..
Jag ska på en intervdju för barnehagen jobb nästa vecka och idag ringde en kvinna från ett annat barnehagen och frågade om jag ville bli uppskriven på deras vikarielista,vilket jag givetvis ville.Kanske det äntligen börjar hända något :-)

Ha en bra dag,hörs!!

/M

Casparies gate


Här kommer lite bilder från lägenheten här i Oslo..


(vi bor som bor här)








Här sover jag & Malin,vår hörna.






Kokvrå.Ytterdörren till höger och Hampus rum till vänster(tog inge kort på det).


Kanske inte det mest exklusiva kökbord och stolar..


Men kryddor har vi då ;-)

Hampus tar med sig saker hem från jobbet i bland (lagerarbetare).Idag kom han hem med två kartonger med skursvampar.Haha ifrågesatt han lite vad vi skulle ha två kartonger till men det tyckte han var bra att ha såå..


GRATTIS till lilla morfar också,jag får hoppas att gratulationskortet kommer något så i tid!! :-)

/M


I MISS





me brother..

RSS 2.0