Jag är nästa som du



Bara du som förstår och det är det enda viktiga nu.
Hittade en fin sak i min postlåda igår,det förgyllde min dag och även denna.
Det var det finaste jag någonsin fått och det blir svårt att slå.
Något stort är pågång.

/M


kniven i ryggen & en borttappad väska..

det är lite som en kalldusch.. men i min mage bor nu mera en lite fjäril så det väger upp det hela,det väger så mycket mer.


Jag var i Oslo onsdag-söndag,några absolut härliga dagar.Jag vill bara dit igen,jag saknar & längtar.Staden är riktigt skön.Där skulle jag trivas och där KOMMER jag att trivas.Frågan är bara när.Jag är allt för nära att ge upp ocg dra nu nu men mina kära ger mig energi till att vara klokare än så. Resan var som sagt jätte bra men påvägen dit försvan min väska,någon tog fel på bussen från Kalstad.Surt sa räven när jag klev av i Oslo och ingen väska fanns med på bussen.Jag la ner lite för mycket energi på att tänka på allt innehåll som jag var rädd om och som fans i väskan.Men allt löser sig som jag & H brukar säga :-) Jag fick hoppa i kallingarna,en hyffsat lagom t-tröja och sen kom min ängel till vän och kunde låna mig lite kläder och annat nödvändigt.Lite små saker på REA:an fick det också bli,haha.

Igår pratade jag med dem på swebus och efter andra samtalet så får jag veta att någon Erik har min väska och att den troligen har vart på Arvika festivalen,min väska ville hellre på festival ;) Men min buss mot Oslo stannar inte ens där och jag vet att det gick en speciell festivalbuss som stog parkerad brevid min buss i Karlstad,jag har alltså haft sån maximal otur att killen som fatt min väska har gått av den bussen jag böt till och då tagit av min väska (som han trodde va sin) och som jag då precis ställt på.Personalen på swebus hade inte fått tag i han än men troligen hade han väskan och det löser sig förhoppningsvis snart,de ringde dock inte idag men hoppas att den är tillbaka snart.Känns som halva mitt liv är i den :P lite kryddat men en hel del saker som jag behöver i varje fall.

Nog om min väska.Som att det var det enda som hänt i mitt liv sens senaste inlägget? Nej men orkar inte skriva mer nu.Jag har haft en paus i det här inlägget i en 50 min då min fina J ringde så nu ska jag hoppa i säng.Båda våra föräldrar är på västkusten,mina föräldrar är i smögen och Johannas i Lysekil, så när vi är själva hemma så tänkte vi att vi skulle vara "hemma själva-och-rädda" tillsammans och övernattning med film mys :-)

Idag bakade jag & Rebecka wiener bröd,dom blev helt okej.Inte som när man köper dem på fik kanske men garanterat ärbara..alltid kul att testa nått nytt.

Sov lungt!

/M

fina fina Melissa

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort...


Kotte besök


Den här lilla krabaten kom och hälsade på i morse,pappa hitta han i vår soppåse.
Den drack sen jäkla massa vatten och var inte allt för rädd.
Så SÖT :)


Den la sig ner och halv somna där ett tag,tihi så söt!



På kvällen kom kotte tillbaka för att sova en stund under grillen hos oss :)
Svårt att se på bilden kanske men den hade de små tassarna ut åt alla håll och verkligen låg och njöt.
Vände sig runt,låg på mage,på sidan och kurra ihop sig och nös lite ibland.

Det var allt från djurälskaren

Sov fint!!

/M

onsdag

Jag har en klump i magen inför dagens ärende..vill bara att det ska bli fredag så att den här veckan är slut.Eller ännu hellre vill jag att det ska bli nästa vecka nu nu nu.

P&L var bra,riktigt bra och det är lika tragiskt varje år när det är slut och alla människor försvinner och kvar är bara skit & skrikande fismåsar.Jag vill bort här ifrån,vill till Norge nu och det skulle kunna vara så lätt.Finns ett hiner och just nu ångrar jag att jag börjat med det,att jag inte bara kunde fixa det om nått år,men det skulle ju va dumt de också.Jag skrämde nog min k-lärare igår haha,rätt åt han.Ska dit snart och jag har absolut ingen lust med det.

Det är mycket sakna &längtan i luften nu..

Föresten,jag funderar på att skippa den här bloggen..det är inte ens kul att skriva här längre.

Ha en bra dag!
/M

RSS 2.0