Borlänge lever..för en vecka

Jag är hemma igen,tillbaka i Borlänge.Efter 1,5 halv vecka i Kinna,som nu faktist börjar kännas som mitt andra hem.
Jag trivs där så frutansvärt mycket,och det är minst lika jobbigt varje gång som det är dags att åka därifrån.
Här hemma är festivalen i full gång,tåget hem var proppat med punkare,emos och gud vet vad.Ikväll och i sex dagar framöver så lever Borlänge.Nu är det här det händer!Jag är faktist riktigt laddad inför torsdagen då festivalen kör igång på riktigt.Är vi som INTE startar redan idag veklingar? såfall är jag en stolt sådan,jag kommer troligen som alla andra år va tillräckligt sliten efter tredagars håll igång.

Saksamma,jag är hemma och nu ska här sovas!
GODNATT!

6 days baby?

ÄLSKLING

<3

Att älska på riktigt är stort  ♥
Vill att hela värden ska veta hur lycklig personen på bilden gör mig!
Min älskade pojkvän & underbara vän!

Kinna,riktigt okej faktist..

Jag sitter nu i kinna hos pojken min,han är på jobbet och pratar hål i huvudet på andra människor. Det är yngefär så mycket jag vet om hans jobb.Det jag vet är att jag vill att han ska komma hem NU. Tanken är att jag ska va duktig och plugga teori nu,hmm jag är så pepp :/ Men efter som jag är en bra människa så ska jag snart ta och sätta igång :)
Har även lånat boken isprinsessan av älsklings mor,tänkte jag skulle va lite kulturell och läsa när jag är ensam om dagarna.Han påstår att den är dålig,vilket jag inte tror på..han är mest rädd för att jag ska bli såld i boken och bara villja läsa om kvällarna :) Jag tar rollen som hemma fru nu i några dagar men observera att det bara gäller nu i fyra dagar!
Ska väl diska och laga mat till gubben kommer hem (ussh va hemskt det lät) så ska jag även ut och vandra själv i lilla Kinna,vilket inte måste vara så enkelt när det gäller M.Olsson :S.

Imorgon börjar min tidsfördrift,ska måla fönster,mata katter och vattna blommor.
-Helt själv?
- Jepp :)
Ska förska att inte måla blommorna,vattna katterna och mata fönstren i alla fall :$



Ha en bra dag!
puss,
/M

BAL

Igår va niornasbal och jag fixade håret på min kusin,vilket faktist blev prima tillsist :-)
Jag är nöjd över vad vi åstakom på egen hand.Kännde mig verkligen som en stolt mamma
när det var dags för hon att ge sig av.Klänningen satt som en smäck,smyckena va på.
Ja allt va som det skulle,gud så fin hon va! Men stoltheten växte till max när det var dags för hon att
gå upp för rödamattan.Man minns ju själv hur nervös man var och hur otroligt roligt det ändå var.
Lägger upp några kort ifrån gårdagen :)





stolt :D




Lungnet efter stormen..

Studenten och allt är över,och jag antar att det är nu det riktigta livet börjar.Antar att jag inte va den enda som vaknade upp med ångest dagen efter.Att man har längtat så fruktansvärt mycket efter den där dagen,att få gå ut skolan och börja leva.Men när dagen väl är kommen så saknar jag skolan mer än någonsin,men jag vet att det går över..

Veckan i Alanya va i alla fall galen,snorig och riktigt rolig! Trotts att man åkte på feber och en riktigt fin förkylning så va det den roligaste veckan på läänge."Kanon kul!" helt änkelt :-) Utgån varje dag,förutom när sjukdomen var som värst och bortsett från den dagen då klockan stog ställd på "uppe med tuppen" och en hemfärd väntade.
Jag orkar inte skriva om veckan,låter bilderna tala på facen istället :)




När man väl var tillbaka så väntade studentveckan.Vilket givetvis skulle bestå av mer härj och slitna dagen efter dagar.
Vi har haft maskerad hos totte,och spänderat två kvällar på flamman. Jag,gun & totte har sprungit över en lerig åker i regnet för att hugga ner de förbannade björkarna till vagnen.Snoriga och kraxiga som vill alla tre var så känndes det som en ren överlevnadskamp.Men va gjorde man inte för klassen och vår slutligen läckra vagn.



Studentdagen var tillslut kommern och jag är inte besviken för fem öre.Jag kommer aldrig glöma den dagen,och inte heller min klass.. i alla fall inte dem från klassen som jag nu lärt känna lite bättre.Efter som vi då haft ett antal grupperingar i klassen.Men jag har haft riktigt roligt med de som vart med på det skojjiga vi gjort de sista dagarna.
Jag kan fortfarande känna pirret i magen minutern före det var dags att gå ut på trappan.Jag hoppas jag aldrig glömer den kännslan,jäkla vilken lycka.Men det absolut bästa på min studentdag, var självklart när jag ser att min underbara pojkvän står bland min familj.Han överaskade alltså mig och åkte ända från lilla kinna för min stora dag.Så underbart att Ida,min kära vän börjar gråta när hon ser att han har överaskat mig. "Hur söt är han inte då" haha hon är härlig!
Det kunnde inte bli bättre!Jag tofflade inte bort min student,gjorde en fin kombination kan man säga ;-) 
Jag kommer dock sakna mitt lilla gäng,kommer ju omöjligt ses varje dag nu.
Men vi har nu tagit studenten och FYFAN va vi är bra! :-)





MINEN :D

Fler bilder kommer på facen!


Ha en bra kväll!

/M

RSS 2.0