torsdag

OKEJ jag ska inte skriva nått mer om tvätt haha ;-) Idag har jag vart i skolan för ett seminarium inför tentan,den gav mig tyvärr inte så mycket mer klarhet.Slutade med att jag skrev på mitt block till M "vad pratar dom om" och hon skriver "jag vet inte,jag bryr mig inte =) ) Man kan tro att vi är jordens mest oseriösaste människor då men ibland fattar jag verkligen inget av vad de pratar om och då stänger jag av tillslut.Ja ni skulle förstå om ni var med på en föreläsning, och om man råkar få tankarna på anat håll (vilket är mycket lätt för mig) så är man ju totalt körd och fattar knappt nått.

Jag har inte packat klart ÄN och jag måste fixa en sak på min uppgift som ska skicka in innan jag åker (skjut mig) så ska jag hinna målanaglarna,inte mycket sömn för mig inatt med andra ord.Mitt tåg går 9.10 så måste jag ta en buss till station,och lite mycket ska fixas på morgonen.FAN kom på att jag måste duscha ikväll också..apa vad jag är dålig på att planera in saker så att allt inte är i sista sekunden.jag måste städa åt lillan och diska också :S Men det här blir bra,inga problem :-) haha ibland gilla jag mig själv,mena allt löser sig ju alltid. (ego där?hmm kanske lite)

Jaja efter skolan så kom T förbi hos mig,han har inte träffat lillis på länge så hon blev glad att någon ville prata med hon (tro mig hon är så jäkla social så ibland får jag dåligt smavete över att jag har henne själv så ofta,fattar inte hur jag lyckats fått henne så tam) sen åkte vi en snabbis till stan och sen vidare till markbacken. Vi grejja  lite med han ifone som han hämtade ut idag och sen tog vi en promenad.

Ni får ha en trevlig valborg,det hopas jag på att få :-)

Natti!

/M


bra med uppdatering nu va? :)

Jag fick en tvätt tid,tack gode sak där upp i himmelen!! Johanna hängde med mig till tvätstugan och fick visa hur man gjorde med den där grejen som läser av för att komma in i dörren samt för att kunna boka tid. Det fanns fanns inga tider kvar idag utan nästa var 4.00-7.00 och jag behövde VERKLIGEN tvätta. Jag säger att jag inte har något val och J kollar på mig,"ska du går upp kl 4 och tvätta!?" Haha jag hade behövt dom där timmarna i tvättstugan men som tur var fanns det en tid idag på eftermiddagen för grovtvätt så det fick bli en,hann tyvärr bara med en maskin men fick det viktigaste idag och får ta resten nästa vecka.

Över till något helt annat,undra varför jag hittade en liten lapp med info hur man skickar paket via DHL i en påse idag när jag packade upp!? ;-) Kan den ha följt med mig hem fån Oslo då grabbarna jobbar där? haha.  Jag log när jag såg vad det var,tänkte tillbaka på helgens bravader & hur mycket jag börjar gilla staden.

Vill även nämna att jag saknar min Ida så förbannat mycket :-( det var såå länge sen och jag känner att vi tappat bort varandra efter min tid här i öre.Hoppas vi kan lyckas ses nästa helg när jag kommer hem till Borlänge men förmodligen blir det svårt. Min underbara reeekan ♥

Sov gott!

/M

Humör:Medel

Dagens körlektion gick piss dåligt och det drog ner mitt humör så otroligt mycket.Jag hade inte min vanliga lärare idag och då går det bara as dåligt utav någon anledning.Ringde till M efteråt och sa att jag bara ville skalla han,haha efter någon minut kännde jag mig rätt glad igen. Snart kommer min J förbi en sväng,hon skulle ta en paus i sitt tenta pluggande :-) Igår gjorde jag storkok på korvstroganoff så nu har jag mat för ett tag,tänkte att man kan ju variera sig lite eller vad säger du Johanna ;-) Hon har left på köttbullar i någon månad nu och före de va det köttfärssås på burk (jag testade den ett tag men det är ju inte ätbart) nu tippsa jag hon om fiskpinnar (jag älskade fiskpinnar men nu börjar jag hat det) när vi handlade så nu ska tjejen äta det i de tre närmsta månaderna :O haha fy,"vad är mat!?" Jag tycker att det är kul att lagamat,baka och pyssla som ni säkert vet men när man ska göra mat till bara säg själv så tappar man lusten.Snart faller jag så lågt så jag kör på enbart nudlar tror jag.

Nu ska jag sortera tvätten och hoppas på att jag får en tid i tvättstugan,annars är jag rätt körd efter som jag måste packa klart i morogon och jag har typ INGET rent.Kläderna från de två senaste helgerna i Oslo ligger på golvet i en hög och min fotölj är täckt av kläder,lika så min tvätt säck i garderoben.SÅ bra gjort Matilda,hur tänkte du där?

Hare fint,hej!

/M

hemskt.

Jag ryser när jag läser på aftonbladet om gårdagens överfall.Det har vart ett antal våldtäckter runt omkring här i Örebro på sista tiden,det var även med på efterlyst angående när den där tjejen blev överfallen vid universitetet.varje gång jag går längst rundstigen så tänker jag på det att det är i närheten det hänt,för er som inte vet så kan jag ju säga att den vägen är inte den mest trevliga att går längst när det är mörkt.Speciellt inte när man tänker på allt som hänt.Jag trodde att den där idioten hade åkt fast för det har vart lungt om det där på ett tag och tänkte att dom kanske fick tag i han efter programmet.Men han har alltså slagit till igen och den här gången vid markbacen där T bor.Så fruktansvärt,det blir så verkligt när det är på ett ställe som är som "hemma",jag brukar alltid känna ett visst obehag att gå från bussen och in i lägenheten där.Men man tänker ju ändå att något sånt där inte händer,nej inte "här" det är bara sånt som man hör på nyheterna.Jag brukar alltid tänka "jaja det händer ju inte en själv" så dum som man är,jag vet att jag var en idiot som bad att få ta sällskap med den där killen för någon helg sedan,jag vara bara så rädd att gå själv,men han hade ju lika gärna kunnat vara Han,våldtäcktsmannen. Längst ner i artikeln så står det "polisen har i nuläget ingen misstänkt" Han går alltså lös,han finns där ute och nu har han vart över hela stan,på olika ställen.Det är så jäkla hemskt,så sjukt! Jag tror ni tejer kan hålla med om att man reagerar lite extra starkt,det är trotts allt vi som är offren.Jag kan inte låt bli att tänka vart och när slår han till här näst :S Jag har en stor obehags kännsla i hela kroppen,går inte sluta tänka på det.Just för att det hänt vid markbacken,lilla markbacken.

Jag låter lampan vara tänd i fönstret i natt,nu ska jag försöka sova och hoppas på att inte drömma mardrömmar..

OM DU VILL HA MIG,NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT!!!

Den här veckan åker jag,om TRE dagar träffas vi!! Efter alla dessa år,efter alla dessa brev & mejl,det är SÅ galet.Att man kan klicka så med en person som man faktist aldrig har träffat men som man har "känt" så länge och som vet så mycket om och som vet så mycket om en själv en det är väl rätt knäppt :-) Men det är så bra så bra så otroligt underbart att det äntligen blir av,men nervös jo tack det kommer jag att vara. När jag var 11 år så skicka jag in en annons o tjej tidningen Julia om att jag sökte brevvänner och på den vägen är det, nu ä vi 20 år och jag ska ta tåget på fredag ner mot småland och Vimmerby där Nea bor :-D Så årets valborgfirande blir i åter en ny stad,förra året var jag i Varberg och jag det var så otroligt härligt,satt och drack öl på klipporna ut mot havet med trevligt sällskap och stor brasa en bit bort. Vi tar en risk,antingen går det åt helvette och vi klickar inte alls i verkligheten (vilket jag ABSOLUT INTE tror) eller så blir det som jag tror att det blir en helt underbar helg!! :-) Det åter står att se,det jag vet är att när jag gör dte sista bytet och kliver på sista tåget från Linlöping till v-by så kommer nervösiteten komma smygandes. Jag uppdaterar sen och det kommer förmodligen komma upp en massa bilder på facen. Det förvånar mig inte heller om jag skulle börja gråta samtidigt som jag skrattar när vi mötts upp på berongen,jag har ju en tendens att fälla tårar när jag skrattar och skrattar gör jag ofta när jag bilir nervös. Den här tejen vet mycket om mig och har stöttat mig genom allt från fjortist tiden "_livetsuger tiden" till den jobbigaste tiden jag någonsin gått igenom som var nyligen. Hon betyder jätte mycket för mig med andra ord! 

Idag vaknade jag vid fyra tiden och vart nästan pigg,men jag somnade om och vaknade av mig själv vid 8 tiden så jag gick upp 8.15,vilket var innan klockan ringde (det sker INTE ofta kan jag säga) så jag gick och tog en skön dusch och kunnde ta det lungt på morognen för en gångs skull.Solen väckte mig och det gjorde så att mitt humör var på topp.Jag behav mig mot körskolan och lektionen gick kalas bra,jag blev godkännd på lanstväskörningen och ska börja med stadstrafiken i morgon.Körningen går bra,vilket även Carro (min körlärare) säger men det är den där jäkla teorin som jag ligger efter med.Jag har svårt att kombinera skolan med körkortsteorin.Haha det går så bra att köra med hon för hon ä så avslappnad och skön,vi har typ lika humor och båda är rätt oseriösa när vi paratar (ja utöver det hon lär ut under lektionen hoho) Det är så skönt att vi bara kan sitta och prata medans jag kör,tänker knappt på att det är en lektion utan bara som att vi är ute och åker.När det precis slog om mot rött så råka jag köra ändå vilket hände i två trafik ljus på rad men hon säger väl bara "det där såg jag inte" båda gångerna och va snacka på om hur svårt det är att förstå sig på skåningar haha. Jag menar en körskolelärare brukar vi hyffsat nog med om man följer trafik reglerna haha nej men hon är skit bra!

Jag satt och kolla genom lite P&L filmer och blev kvar på en Håkan video,därmed rubriken..det va inge roligare än då ;-) Jag längtar verkligen till veckan då Borlänge får liv,det kommer bli grymt!!

Vi hörs!

/M

min dag som snart var igår

Idag har jag haft föreläsning mellan 10.15-12.00 och efter det mötte jag upp Johanna på bussen mot stan,vi har inte träffats på ett tag så vi hade lite att snacka om :-) Tanken var att jag skulle hänga med henne till ÖB bara men efter som vi snackar så mycket och helt glömmer bort att vi skulle av så fick vi åka med bussen ända till våghustorget och ta en tripp på stan.Det resulterade i att vi blev kvar där i några timmar och gick inte helt tomhänta hem,jag mena J går aldrig hem tomhänt. Haha,lyxfällan nästa? naaaw tjejen då! ;-) Vi åkte och handlade på willys och J köpte ett golvmopp sätt på ÖB,hon tyckte det var dags att torka golvet efter ett år tid.Jag hade väl kanske behövt köpa ett jag med,men vadå jag har ju ändå ingen damsugare och inte ens en sopkvast så vad ska jag torka golvetför då? Haha fyfan det är verkligen vidirigt här hemma,vårt kök är väl inte det mest stabila.Jag har städat det en gång och aldig mer :P Fick lov att erkänna för johanna att jag inte ens vet vart tvättstugan ligger här och att jag nog bör t reda på det (jag har tvättat hos T annars,jag är inte total vidirig) Nu är det verkligen kläder över hela mitt rum,haha HELA ja jo 12 kvadrat är inte svårt att sprida runt akerna på förstås :-) Nog om det!

De ringde en kille från Norge idag angående en jobbintervju,det pinsama är att jag inte vet vart han ringde ifrån och jag vet interiktigt vad han sa under samtalet.Men jag vet att han fråga om jag hade svårt att förstå norska och efter att jag hade sägt nej så ville jag inte säga "ursäkta vad sa du" mer än vad jag redan hade gjort,utan jag förstog väl et viktigaste och vi kom överens om att jag ska kolla när jag kan åka till baka till Oslo här närmst.Det blir inte lätt,kan nog inte än på ett tag så jag är nog kanske körd efter som att de anpassar sig ju inte efter mig givetvis.Men det kommer mer chanser och jag ska iaf ringa tillbaka så får vi se hur mycket jag förstår av det samtalet :-) Jag & M har i alla fall bestämt och för hur vi ska göra och jag har tackat nej till sommarjobbet i Borlänge och et känns bra,helt rätt. Jag vet att du mama inte tycker att det är smart,för man ska väl ta de jobb man får.Men jag är ung & dum och ska köra ett ex antal misstag innan jag blir gammal & klok :-) Jag tror dock inte att det här är ett misstag. Jag börjar bli småkär i staden och tanken på en sommar där får mig att lee!! Jag är så fruktansvärt trött på skolan och är glad att det bara är en kurs och att den är slut snart,ska bli riktigt skönt! I morgon ska jg spänndera den mästa tiden på körskolan,kar körlektion kl 10.15 och ska tillbaka dit för att ha teori mellan 16.30-19.00. Missar dock en föreläsning i skolan,råka dubbelboka men får ta anteckningar av miapia,vad hade skolan vart utan den människan.Haha vi är såå seriösa och mogna under den sista halvtimmen vid varje föreläsning,idag va det lite mellanstdie nivå på tjejen som ska föreställa va tre år äldre än mig ;-) haha,skön!


som en tvillingsyster,så har det alltid vart.Du & jag alfred sedan dagis tiden.


Sen fick man en bigsis med åren,världens mest genomgoa människa :-)
Mina två allra bästa vänner,älske dom kaboooff mycket :-)

Jag har inge mer vettigt att skriva,nu ska jag sova. Jag är hungrig,det är jag jämt.

hejsvej & godnatt!

/M

Kung utav kioskmongona,det är jag det!

Jag ska snart knalla till skolan,det är fint väder ute,solen lyser. Det gillas skarpt,jag är på bra humör och hoppas det håller i sig hela dagen! :-) Ja,jag tänkte bara säga det!


/M

helgen i "korthet"

Jag varnar för en lång text med många onördig detalger så som tidpunkter som jag givetvis måste skriv med.Men de som är intresserade av en uppdatering av mitt liv läser det här med ro de andra kan trycka på krysset upp i det högra hörnet så är texten borta på nolltid :-) Så varså goda!! (jag tar inte hänsyn till felstavning och ta det hela med en nypa salt)

Jaaaaah då va det söndag och det har vart en lång helg,man brukar säga "tiden går fort när man har roligt" men jag tycker inte att det stämmer alltid för den här helgen känns jätte lång men kul har jag då haft! Jag & Malin åkte ju till örebro på onsdag kväll och redan där började det väl bli ostabilt,senaste gången jag åkte med 20 tåget så att man är framme i öre stracks efter 22 så har det gått en buss så man får vänta ca 30 min,men när vi kom fram så åkte bussen presic när vi komer fram och nästa buss går inte fören om en timme så vi väljer att ta bussen till universitetet och sen går därifrån hem till mig.Klockan är närmare 23 och det är mörkt,kallt och vi var hungriga,båda hade givetvis mycket packning,en massa öl som vägde ton i ryggsäcken,sovsäck,rullväska och allt va det var.Väl framme vid vägen över från där johanna bor och bort mot b-centrum så kommer väl bussjäveln åkandes förbi,det hade alltså tagit oss en timme att gå den där vägen..haha jaa det svärdes en hel del just då.

På torsdagen började jag skolan vid 10 tiden och hade förelösning till kl 15,fick anstränga mig en hel del för att hänga med för jag kan inte påstå att det är intressant. Efter skolan åkte jag ner till stan för att köpa stift så jag fixa klart Cv:na och efter det åkte jag hem där M väntade,vi hade ju heladagen på oss så vi tog det lilla lungna.Bussen mot Oslo gick 1.05 natten till fredagen och vi skulle hinna skicka in ansökan till skolan,packa,duscha,handla  och göra klart papperen före vi skulle åka,all tid i värden hade vi ju efter som vi inte skulle åka mot resecentrum fören vid tolv tiden.MEN vi är ju som alltid ute i sista minuten och kl 23.30 skickades Malin in min ansökan (man hade på sig fram till 00 och vi skulle dra 15 min senare) hur min ansökan ser ut vet bara en person och det är inte jag. Samtidigt så börjar jag packa och att börja packa som tjej 15 min innan man ska åka är INTE stabilt. Haha ja, jag leer bara jag tänker på hur vi höll på,det skreks och hoppades runt och allt annat skedde utom det som skulle göras. MEN vi kom iväg i tid och hade allt med oss,vi kom på en buss det gjorde vi,men va det rätt buss? Nej givetvis inte. Det va fröken M som skulle kolla upp bussen och det var ett stort misstag för vi hoppade på 2:an som inte ens går till resecentrum (dom har nyss ändrar bussarna så jag kan dom inte riktigt hur dom går och vart) Vi fick i alla fall hoppa av bussen innan den åkt allt för långt åt fel håll,vi började gå och hade nu ännu mer packning än dagen innan,UNDERBART kännde vi. Vi hade en sån tur så det kom en buss som gick till station så vi sprang och hann med den! (flyt!) Vi fick vänta ett tag på station och jag passade på att måla naglarna medans M satt och skratta,med andra ord allt var som vanligt :-)

Det blev inte särskillt mycket sömn på bussen,slumra till någon gång och vaknade när vi var framme vid de olika stoppen. 5.34 (vikigt med tider som ni kanske märker) var vi framme vid gallerian i Oslo,man var lagomt pigg och krocken mellan svenska & norska började väl redan fem min efter vi klivit av bussen.Att VI två lyckas hitta till tunnebane stationen och ta rätt tunnelbana är fan ett under,vi tog oss i vilket fall fram till Karl Beerner när Kalle skulle möta upp oss.Vi sov någon timme,tanken var att vi skulle va nere på stan vid en tio tien till de öppnade affärena. Vid en halv elva så vaknar man upp av att K dunkar ashög musik och grannarna börjar borra i väggen,vi insåg att det var nog dags att gå upp.Efter många om och men var vi nere på stan och vi åt frukost på en bänk i en park,det där lät ju lite ruttet men det var mysigt.Staden var riktigt fin måste jag säga,jag blev lite små kär..speciellt i en liten kille som satt och spelade trummor som en tok,han var grym! Men över till det som var anledningen att vi åkte,vi har delat ut ett ex antal CV:n och när klockan började bli runt en 17 tiden så ville man bara roffla ut dem sista,vilket vi lyckligtvis inte gjorde :-) Vi blev väl bemötta och oavsett om de inte behövde folk på långa vägar så va det jätte trevliga,sen fanns det ju någon tjur käring som man bara ville skrika "men duuuurå" åt!! :-)

stracks efter 18 var vi påväg tillbaka till grabbarnas lägenhet,tanken var att vi skulle ha gott om tid på oss och hinna med att steka på den där takterassen,vi skulle hinna sova lite efter som det inte blivit så mycket sömn senaste dygnet och vi skulle sen kunna fixa oss så vi va klara i tid.Men tidsoptimister som vi är så var vi tillbaka vid 19 tiden.Vi skulle gåförbi Kiwix påvägen hem (en mataffär) och köpa lite öl (för där säljde dem öl och cider i mataffären och det var 18 års gräns,vilket jag inte visste om) tjejen i kassan sa att Malins visa kort skulle fungera men när vi väl ska betala så fungerar det inte och mitt kassa kort dög givetvis inte.Det var bara att gå tillbaka neråt mot de andra affärena och leta på en minibank så vi kunnde ta ut norska pengar.Och herre jävlar va det inte är billigt i detta land,50 spänn för en panpizza,rimligt pris. Saksamma vi kom tillbaka till lägenheten och det var bara att glömma den där timmen med sömn som vi var i behov av.

Kvällen var trevlig,vi var hemma hos i killarna lägenhet och sedan kom det några andra killar som jobbade på samma jobb som K,två av dem kom från Hellsingborg och med kraftig dialekt så förstog man väl inte ens hälften av vad de sa till en början höhö. En av de säger att den aldrig vart högre upp än Stockholm och att allt ovanför är Norrland för dem.Hahah okej jag har aldrig vart i skåne men där tyckte jag lite synd om grabben ;-) En höjdpunkt under kvällen måste jag säga va när en av hellsingborg killarna sitter på en stol och ska hjälpa malin att öppna hennes vinflaska men precis då med vinflaskan i ena handen och hans öl i den andra så går stolsbenet sönder så han rasar i golvet.Det var en fin presentation av vem han var,vi fick oss alla ett gott skratt och det första han säger är (med jätte mycket dialekt) "jag spillde inte en droppe av ölen" haha ja vad ska man säga,han var en riktigt stjärna!! :-) Sen hände en lite tråkig incedent med en "tjuv" haha ussh tycker synd om killen och ska inte gå in på detalj. Mot småtimmarna så gick vi ner mot stan med höga förväntninga av vad Oslos uteliv skulle bjuda på.Väl framme vid en krog så säger vakten "ni har icke oldern inne" vi hade väl kunna gått till ett annat ställe men så säger K "jag har glömt legget" så jäkla duktigt gort när vi väl ska ut haha.Så vi tog en taxi hem istället.Ska man kalla det för efterfest eller hettsfest när vi kom hem? Ja jag vet då inte men det härjades en hel del vilket det finns fimbevis på,tyvärr. Jag tror grannars var glada över att vi bara var kvar en natt i allafall hoho.

Vaknade upp runt tio med en härlig huvudvärk och tanken på en fem timmars bussresa hem var väl inte allt för underbar. Jag var hungrig redan när vi gick och la oss så min mage kurra eller snarare mullra när man vaknade. Bussen hem gick 13.00 så vi började dra oss mot tunnelbanan stracks före 12.När vi var framme vid gallerian så skulle vi leta på nått ställe att äta på och vi yra väl runt och fråga runt för att vi skulle hitta för det fanns inget bra ställe där vi var så fick leta på nått utanför.Det började bli ont om tid och vi var hungriga som djur så humöret var inte på topp just då,när vi väl hitta ett ställe att äta på så tog vi med oss maten och mitt i allt kom vi på att vi skulle stanna vid ett apotek,med all packning och maten i händerna och mycket ont om tid.12.45 så satt vi och åt,tjejerna som alltid är ute i god tid! Galet vad vi skratta åt oss själva över hur hela sitvasionen var (alla detaljer skrivs faktist inte ut för då får jag sitta här hela natten men det var enbart ett stort kaos eller fjasko rättare sagt) Tröck i oss maten och börja sedan spring då klockan är några minuter i.Väl framme vid bussen så frågar vi om vi hinner springa till toaletterna "ja men det ska gå kämpe fort",Visst! vi springer som dårar och hela bussen får vänta på oss.Väl framme var det bara att pussta ut och vi börjar rulla tillbaka mot Sverige och Örebro. När vi stannar i Kalstad för en paus så pratar jag & malin lite med busschauffören och han säger att han aldrig vart i Örebro och hittar därmed inte till resecentrum. Så vi säger att vi ska komma fram och hjälpa han att hitta när vi börjar närma oss. Han var norsk så jag hörde faktist inte precis vad han sa så det höll på att bli lite fel är ett tag men det styrdes upp och vi kom hem.Förövrigt om det norskaspråket så tänker man ju att man förstår varandra bra som svensk och norsk,vi pratar ju i stortsett lika.Men ibland var det fan inte lätt att varken förstå eller för dom att förstå oss.Men många var svenskar och när dom förstog att vi var svenskar så var det väl någon som kunde svenska.Men helt lätt var det inte haha och det låter ju så roligt när dom pratar :-)

Vi var hemma stracks före 18,vi åkte hem tog en dusch åt en soppa som malin njöt mycket av och sedan drog vi ut,det blev Satindå kön till Strömpis va för lång.Hur vi orkade är en bra fråga,var så galet trött när man stog på dansgolvet så benen ville bara vika sig.Tio centimeters klackar på en sliten kropp är inte stabilt vill jag konstatera. Känner mig lite i kroppen som efter P&L nä man bara är så där kanon sliten,jag mår bra idag men visst känns det i kroppen det gör det.Idag fick vi sova ut vilket var riktigt behövligt.Blev inte många timmars söm varken på bussen till och från Norge och inte många timmars sömn där.Men jag är nöjd med helgen,jag har haft riktigt roligt med min kvinna och med det övriga folket.Min hals har fått lite stryk efter allt skrikande med "men durååå" Jag måste erkänna att det inte kändes bra att lämna staden och att vi ska tillbaka! Jag vill verkligen ha jobb där,jag vill se något nytt och sommaren där skulle vara gym!

Helgens låt måste nog få bli stereo Love med Edwars Maya,gilla!!

Jag har säkert glömt en hel del nu men jag orkar inte skriva mer och jag tror inte att ni orkar läsa mer heller. Jag sitter fortfarande i morgonrocken,ska ta mig en dusch och något att äta vilket jag intehher gjort än för dagen,STABILT! Några få kort togs som säkert kommer upp på facen inomkort,kameran dog så blev inte många alls :-(

Det var allt från mig för idag,nu kan det inte klagas på at jag inte uppdaterat i alla fall! ;-)

puss!
/M







Borlänge-kalas-arbetsintervju-Örebro-skola-Oslo,mina närmsta dagar

Igår fyllde min lillebror 22 år,GRTTIS igen till dig!! :-) Idag ska vi ha lite kalas för honom så jag ska ta tåget till Borlänge som går 15.47. I morgon ska jag till stadshuset för en arbetsintervju,det är via kommunen så dom plaserar ut en på olika boenden,alltså sommarvikariat som undersköterska. När det gäller sommarjobb så har jag mitt gymnasieval att tacka,för problem att få sommarjobb har jag ju aldrig haft, sen om jag trivs me de jobb jag kan få är en helt annan sak men för en sommar så är det ju alltid nått. Igår ringde de från ett boende här i Örebro och jag fick komma på en intervju,jag kommer inte vara kvar här i sommar så det var inget som var aktuellt nu tyvärr,men jag skulle höra av mig om jag ångra mig. Kul att de hör av sig i alla fall för jag har inte sökt särskillt mycket jobb här på sista tiden,kanske var det för någon gammal ansökan jag skickat in. I morgon kväll tar jag & Malin tåget tillbaka till Örebro så det blir ingen lång visstelse hemma för mig. På torsdag har jag föreläsning från 10.15 till 15,det är min första långdag. M får gå på stan medans jag kommer sitta och skriva så pennan glöder,det är inför tentan så jag försöker att verkligen få med allt nu. 1.05 natten till fredagen så tar vi bussen direkt till Oslo,beräknas va framme 6.00,kommer troligen vara döds trötta för jag anar att det inte blir mycket sömn på bussen. Vi ska söka jobb och det ska bli trevligt att besöka Oslo för jag har faktist aldrig vart där.

Nu ska jag packa,städa ihop lite och sen bege mig till bussen mot tågstation.

ha de gött,hej!!

Föresten jag & T  såg på filmen Nyckeln till frihet här om dagen,jag hade aldrig sett den filmen vilket han tyckte var en skandal.
Bör jag skämmas??


/M

mat tjuv

NEJ det här är nog inte normalt..men kan jag motså att låta henne ta över min mat? neeej :$


LILLAN <3 POTATISMOS

min hamster är inte normal och nu har hon tryckt i sig en massa potatismos pluss att hon har hela kinden fylld utav det. Det läskiga är att hon beter sig lite konstigt för tillfället hoppas inte moset och det konstiga beteendet hör ihop bara :S Hon verkligen ÄLSKAR mos,direkt jag äter det (vilket händer rätt ofta) så flyger hon fram till tallriken (JA hon brukar få va ute på skrivbordet som jag använder som mitt köksbord) har tagit lite roliga kort. Ska lägga in korten från när hon skulle sno min fickpinne här om dagen också. Idag har jag pluggat lite körkortsteori och suttit på balkonegen i solen. Jag snacka lite med Malin och tjejerna har tydligen fått för sig en lysande idee infrö sommaren och jag var givetvis inplanerad :-)

I morgon ska jag till körskolan och även till stan för att köpa present till bror,jag åker hem på tisdag och då ska vi ha kalas..han fyller nämligen år i morgon. På tisdag är det intruduktion till delkurs 3 och nu kommer första salstentan,mmh underbart,tummen upp!!

hej så länge!

/M

underbart att det bara är lördag och nu är det fem dagar kvar :/

Det är FEM dagar tills ansökan om skolan ska va inne och jag har ingen aning om VAD jag ska söka. hälsopromotion låter jätte intresant och det finns en kurs på 60 p vilket även är en bra tid,jag hade verkligen kunnat tänka mig det men så krävs ju den där matte B som jag står utan och även naturkunskap B tror jag dte var :( Så typiskt! Jag bör plugga upp matten men det är ju sååå tråkigt och därför har jag ingen villja att ta tag i det fast dte är ju det som krävs för att komma in där jag vill. Fast å andra sidan så är fem dagar nästan en hel vecka..ja fast minus två dagar förstås :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen träffa kvinnan i mitt liv.


puss
/M

HJÄRTA

Dryga,söta,skrikiga,fina,knäppa,speciella lilla varelse.Ja,hon var helt unik!
Efter så lång tid efter alla dessa år.Hon var som min lilla syster,hon hade som vi alla bra & dåliga dagar.
Hon var inte alltid så snäll & vi hade svårt att gå ihop men, visst gick jag på den fjäskiga blicken när hon bad om kli i nacken.
Visst var det lite jobbigt när hon skulle vara med och äta vid bordet när kompisar var på besök..
Men visst var det mysigt ibland,man fick alltid passa sin mat innan någon annan var där och åt..speciellt ÄGG.
Hon älskade ägg,en påsk utan våran egna påskkyckling var ingen riktigt påsk.
Hon tog bort alla mina fördommar om att en fågel skulle vara ett tråkigt husdjur,det är de inte tro mig!



Vi glömmer henne aldrig,våran kära pippsan ♥ ♥ ♥
Godnatt nu vännen & hälsa min Oliver och jag lovar,jag ska lära skrutt att sjunga den allra vackraste sången! : ,-)


/M

förlåt

okej,jag ber om ursäkt för dålig uppdatering! Det har hänt en hel den sens sist men jag drar det senaste bara ;-) (fast inte det allra goaste,tss)

Jag har vart hemma under Påsken,tog tåget mot Borlänge på torsdag vid 14 tiden tillsammans med Johanna.På station mötte mammsen upp mig och vi gick och tog en fika på stan :-) Senare på kvällen åt vi middag med resten av familjen och det var väl tänkt att det skulle bli en lugn kväll hemma bara och ladda inför lördagen. men så blev inte fallet,jag tog en öl hemma & kollade lite tv med mamma & bror när M hör av sig och Linnea peppar på.Tjejerna kom till mig och det blev en MYCKET spontan utgång,förfesten kändes lite som gymnasietiden..på mitt rum med nån kass musik haha. Vi drog vidare till S2 och träffade folk jag inte sett på länge (kan bero på att jag inte vart ut i Borlänge på flera månader) härliga människor och det var en bra kväll.När det stängde drog jag & M med herr Mario på efterfest till lunchgatan,eller hur va det nu? hoho..Natten slutade med att jag beställde en taxbuss (som någon tyckte var otroligt roligt!) och vi drog hem till mig för att sova.

På fredagen bjöd mormor på mat så vi och kusinerna var där och åt & barnen fick påsk ägg :-) (jag är ett barn...ibland inte!) Fredagen var med andra ord lugn. Dagen därpå gick jag & mamma till kupolen för att shoppa lite,jag behövde lite inför kvällen.Blev två par skor och strumpbyxor..varken skorna eller strumpbyxorna skulle visa sig hålla för en "matilda ala utgång". Träffade på Kia & Johanna på kupan (såklart) och vi spika förfesten. Jag började känna mig hängig igen så det var bara att åka hem ta kan jang,vitaminmix,panodil en varm dusch äta lite så blev det lite bättre :-) Malin kom ner till mig och efter ett tag åkte vi vidare till Kia för förfest. Det blev S2 och en lyckad kväll enligt mig! det blev åter igen "lunchgatan" efter krogen och vid en 4.30 på morgonen släppte taxin av oss vid d-centrum.Jag & M fnissa oss till söms runt 5 tiden.Sen vaknade jag av mig själv då mitt huvud höll på att exploder och min hals känndes som saharas öken,tog mig ner till köket för att hitta en verktablett å vatten.Jag kunde inte förstå varför det var så tyst hemma för klockan måste ju va minst 12,men nejdå 8.55 var klockan och jag insåg att efter bara fyra timmars sömn så var det inte konstigt att jag kännde mig döende.Jag gick tillbaka och satt på mig pjamasbyxor,fliströja och sockor för jag frös som en tog.M låg med en liten prydnasfilt en halv taskig kudde och utan någon bädd madrass på sin del utav sängen.Hahah va hon svärde över att jag klaga på att det var kallt när jag själv hade ett en riktigt bäddad säng.Vid en tio-elva tiden går vi ner för att äta frukost eller snarare krälar..fortfarande smått berusade efter gårdagen? Fråga inte hur eller varför,men vi drog med mamma & pappa till onäs för att grilla korv i det underbara vädret.Så där satt vi i solen som två döda idioter och undra vad vi höll på med.

Senare på kvällen mådde jag sämre och febern var tillbaka,jippi och min knöl på halsen va sväld som aldrig förr,AJJ..OKEJ jag kanske inte har skött om mig själv men lite lär väl kroppen ska tåla? Felicia & malin kom över och vi tog det lungt. Igår,på måndagen åt vi lunch hos farmor med övriga släkten på pappas sida innan jag skulle hem packa och ta tåget hem igen. Väl påväg till Örebro sitter jag med min undebara bok som vi skulle läsa inför morgondagens seminarium,när jag får sms av M att det ska drickas vin en måndag! MEN ä jag förvånad? nej tyvärr inte,smsen blev allt mer otydliga och jag insåg att hon var full som en kastrull.Att hon jobbar på ett dagis är ju skandal..bra förebild för barnen.hmmm!? Seminaiumet som var idag va ett fjasko,frågorna som jag slängde ihop i sista sekund var då för jäves..efter 30 min slutade och det enda vettiga vi prata om var frågor inför eximinationsuppgiften som ska in på fredag :-)

Efter skolan åkte jag & Mia ner på stan,jag köpte linsvätska och drog kortet. "dra kortet" är något jag & johanna började skämta lite lätt om för ett tag sedan,jag sa att det känns som man inte gör så mycket annat än att dra det här jäkla bankomatkortet.Sen har det blivit allt mer o mer av det skämtet och nu driver alla mina kompisar med mig att jag bara "drar kortet" och att jag är oberörd,att jag kan dra det år alla och roffla ut kortet på krogen och skrika ut min kod. I alla fall så var tjejen i kassan på optiker affären lite förvirrad och fråga om hon hade dragit mitt kort när jag hade fått tillbaka de,Maria säger givetvis "nej men det är bara att dra det igen" (om MITT kort) så såäger tjejen "ja det är väl bara att dra det" hahaha va komiskt det hela var,med tanke på att vi driver om det JÄMT nu för tiden.  Jag gick senare och bokade min biljett till v-by och min Nea :-D Jag läängtar samtidigt som jag är lite nervös!! Men vad skulle man annars vara inför att träffa en människa för första gången i sitt liv, som ändå vet i stort sett allt om en och som är som ens närmsta vän!? Det är lite galet,i know! hoho

SÅ nu har jag uppdaterat lite så jag hoppas ni är nöjda nu mina kära :-)
(jag orkar inte läsa igenom vad jag skrivit så fel stavning eller annat charmigt får ni med på köpet av mina inlägg..som vanligt!:-) )

nu är det förfest här hör jag..

Ha en fortsatt bra dag!


/M

RSS 2.0