OM DU VILL HA MIG,NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT!!!

Den här veckan åker jag,om TRE dagar träffas vi!! Efter alla dessa år,efter alla dessa brev & mejl,det är SÅ galet.Att man kan klicka så med en person som man faktist aldrig har träffat men som man har "känt" så länge och som vet så mycket om och som vet så mycket om en själv en det är väl rätt knäppt :-) Men det är så bra så bra så otroligt underbart att det äntligen blir av,men nervös jo tack det kommer jag att vara. När jag var 11 år så skicka jag in en annons o tjej tidningen Julia om att jag sökte brevvänner och på den vägen är det, nu ä vi 20 år och jag ska ta tåget på fredag ner mot småland och Vimmerby där Nea bor :-D Så årets valborgfirande blir i åter en ny stad,förra året var jag i Varberg och jag det var så otroligt härligt,satt och drack öl på klipporna ut mot havet med trevligt sällskap och stor brasa en bit bort. Vi tar en risk,antingen går det åt helvette och vi klickar inte alls i verkligheten (vilket jag ABSOLUT INTE tror) eller så blir det som jag tror att det blir en helt underbar helg!! :-) Det åter står att se,det jag vet är att när jag gör dte sista bytet och kliver på sista tåget från Linlöping till v-by så kommer nervösiteten komma smygandes. Jag uppdaterar sen och det kommer förmodligen komma upp en massa bilder på facen. Det förvånar mig inte heller om jag skulle börja gråta samtidigt som jag skrattar när vi mötts upp på berongen,jag har ju en tendens att fälla tårar när jag skrattar och skrattar gör jag ofta när jag bilir nervös. Den här tejen vet mycket om mig och har stöttat mig genom allt från fjortist tiden "_livetsuger tiden" till den jobbigaste tiden jag någonsin gått igenom som var nyligen. Hon betyder jätte mycket för mig med andra ord! 

Idag vaknade jag vid fyra tiden och vart nästan pigg,men jag somnade om och vaknade av mig själv vid 8 tiden så jag gick upp 8.15,vilket var innan klockan ringde (det sker INTE ofta kan jag säga) så jag gick och tog en skön dusch och kunnde ta det lungt på morognen för en gångs skull.Solen väckte mig och det gjorde så att mitt humör var på topp.Jag behav mig mot körskolan och lektionen gick kalas bra,jag blev godkännd på lanstväskörningen och ska börja med stadstrafiken i morgon.Körningen går bra,vilket även Carro (min körlärare) säger men det är den där jäkla teorin som jag ligger efter med.Jag har svårt att kombinera skolan med körkortsteorin.Haha det går så bra att köra med hon för hon ä så avslappnad och skön,vi har typ lika humor och båda är rätt oseriösa när vi paratar (ja utöver det hon lär ut under lektionen hoho) Det är så skönt att vi bara kan sitta och prata medans jag kör,tänker knappt på att det är en lektion utan bara som att vi är ute och åker.När det precis slog om mot rött så råka jag köra ändå vilket hände i två trafik ljus på rad men hon säger väl bara "det där såg jag inte" båda gångerna och va snacka på om hur svårt det är att förstå sig på skåningar haha. Jag menar en körskolelärare brukar vi hyffsat nog med om man följer trafik reglerna haha nej men hon är skit bra!

Jag satt och kolla genom lite P&L filmer och blev kvar på en Håkan video,därmed rubriken..det va inge roligare än då ;-) Jag längtar verkligen till veckan då Borlänge får liv,det kommer bli grymt!!

Vi hörs!

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0