äntligen helg

för den här veckan har ju vart såå lång,not. Har bara vart 2,5 skoladagar för mig kan man säga :) Men ändå skönt med helg,inte för att det innbär någon allt för lång sovmorgon. Känns så värdelöst att gå upp och sen bara jobba 30 min när man ändå tagit sig upp,men skönt på ett sätt att dagen inte bara rinner iväg. Det är slut på att sova bort lördagar samt söndagarna nu. Det är mörkt och tråkigt ute,lite deprimerande värder just nu. Ska nog å träna lite eller åtminstone ta en promenard så jag blir lite pigg. har inga planer för helgen,förutom söndag för då ska jag till ida i säter på jul mys och julmarknad. Så ska vi göra dem sista förberedelserna inför föreläsningen :S känns dock som vi kanppt har börjat.. shit!

Räknar ner dagarna,ta mig härifrån tack!

/Matilda..

Blicka framåt..

Sitter och funderar på vad jag ska göra efter skolan,kan ju inte jobba på tpm i all framtid.Har verkligen ingen aning om vad jag vill,och det skrämmer mig. Skulle vara skönt att ha en framtidsplan iallafall veta om jag vill plugga vidare eller hur det nu ska bli. Men visst,det är skönt att jag inte har några stora planer så att jag inte känner mig allt för binden om något skulle dyka upp på vägen.Det jag vet är att jag vägrar stanna i den här staden livet ut,nej Borlänge har jag sett nog utav. Skulle gärna flytta nu på störtt! Vill inte gå ut skolan efter som man då måste bli seriös med jobb och allt. Men finns ju ändå inget som jag längtar så mycket till som studentveckan,det kommer bli galet! Fan,förvirrad jag känner mig.
Det är inte långt kvar tills jullovet nu,och inte heller långt kvar tills 50 p kurserna ska va avslutade.Vet inte hur jag ska hinna,så sjukt mycket men jag ÅRKAR inte..är så ruskigt trött på allt plugg. Käns som jag börjat gett upp.. skärpning!
Så nu skaaa jag plugga,göra klart ergonomi uppgiften och plugga lite matte,okej det sista känns tveksamt men det är ett måste nu!! Sen ska jag ta en promenix innan anvenyn. Shit vilket liv, jag tror inte jag är såå tråkig som det låter i min blogg men allt kan ju faktist inte skrivas ut här ;)

over & out

fy&blä!

Hallå!
Har inte direkt vart någon särklit trevlig dag. Skrattar och har kul gör jag i stort sett alltid,även i skolan men idag vände sig magen totalt på omvårdnadslektinen.. Dagen började iallafall med att Petra hämta upp mig för att sedan åka till skolan och Fonus skulle prata om vad dom sysslar med. I bilen till skolan pratade vi om obduktinen som börjar närma sig,bara en vecka kvar nu.Började må lite små illa med bara tanken på hur illa det anntagligen kommer lukta och inte tala om vilken jäkla syn med en död och uppskuren människa. Fonus gubben pratade iallafall på allt fööör länge och inte nog att han pratade om döden,han såg då verkligen ut som döden själv. Éfter att döden hållt sin föreläsning om begravningar  så såg vi en film som förberedelse inför obdktionen. Mmmh,va inte så jäkla kaxig längre :S Kännde hur magen börja vända på sig när obduktören började ta ut hjärtat och lägga om sidan av kroppen, va inte heller så mysigt när han lyfte på tarmarna.. Pallade inte ens en film så fattar inte hur jag ska klara av det när det sen är på riktigt,över en film känner man inte ens någon lukt men ändå va det riktigt vidrigt rent ut sagt. Tur nog gick jag och Julia ut medans dom andra satt kvar som om det va en vanlig komedi på tvn,för sen va det dags att  visa hur hjärnan ser ut och alltså dra bak skinnet på kroppens skalle.Hade jag vart kvar då så hade min kära vän P fått en spya i knät kan jag ju säga.
Nej fan jag fattar inte hur jag ska klara av det här,börjar bli nervös. Men känner mig nästan tvungen... =/

Nog om döda kroppar! Jag är inte ett psyko trotts att "vissa" tror det ;P Det är ju ändå ett vanligt studiebesök,njaa kanske inte så vanligt men vi går ju ändå omvårdnand så såå sjuk är det väl inte anntar jag.
Mår iallafall fortfarande illa så försjöker tänka på annat, ska försjöka pallra mig till farmor & farfar för att göra en intervdju till ergonomin. Sedan blir det väl en promenad innan det är dags att ta platts i soffan. Mamma är inne på operation idag,så jag håller tummarna för henne :)

Ha en fin kväll!
pusss /M


Hemma i Borlänge igen..

Hejsanhesjan!
Har igentligen inte tid att skriva här just nu men blir lite kort. Har tagit en riktigt lång och skön sovmorgon,något som behövdes. Är helt vitt ute,har kommit mycket snö under natten. Mysigt men lite små drygt på samma gång. Men om det fortsätter så här så kanske man snart kan ta fram skidorna! Ska fixa mig och sen ringa Petra,vi måste plugga samhäll.. och givetvis snacka lite skit :) Ähh har inte tid att sitta här och yra,ska packa upp min väska så att det blir gjort i år!!
Kanske uppdaterar ikväll..

Blev inget pluggande med pärta efter som nästan alla mina vänner här hemma verkar ha gått och blivit sjuka medans jag vart borta. Ska sova nu,imån ska jag träffa malin hon är iaf frisk :)
Godnatt!

iiiih ;)


Ha en bra dag! /M

ännu en måndag..

Var på en föreläsning i skolan idag om olika missbruka som tex mat och socker missbruk,hon pratade även allmänt om kost i säg. Det var intressant och faktist mycket nytt jag lärde mig. Efter som att våra planer om att åka till ett barnhem i Estland som protjektarbete inte gick att genomföra så har jag nu nya ideer. Tänkte göra en "du är vad du äter" med mammi, så nu blev jag ännu mer inspererad för det protjektet efter dagens info. Ska lägga upp en plan för det hela och prata med min handledare så får väl se men det lutar iallafall åt det hållet, och så passar det ju bra till min inriktning "Hälsa och friskvård". Känns som det är dags att komma igång nu! Halva terminerna har snart gått. Efter jul är den sista praktiken och sen dröjer det inte långt tills man står där på den efterlängtade dagen, med mössan på sne och skriker. Fyfan va gött det ska bli och fyfan va stressad jag blir utav tanken,tiden verkligen rinner iväg nu!
Jaja har inte så mycket mer att skriva idag..

Hejhej /M


det ska kännas att man lever..

Hejhej hallå!
Vaknade vid 9.15 av en liten hårboll vid namn charlie som satt och stirra på mig när jag låg i min brors inte allt för sköna soffa. Hade väl spränghuvudverk för det va utgån igår och jag mår nu som jag förtjänar.  Men jag va duktig och pallra mig upp trotts allt och drog en snabbis till jobbet. Nu sitter jag här och gör absolut inget,väntar mest på att tiden ska gå så mallan hör av sig snart. Blir nog en lugn kväll idag,skulle vara skönt att bara mysa och hyra film. Men det visar sig hur kvällen slutar. Såg nyss att jag glömt att spara norge bilderna när vi ränsade datorn,arg jag blev! Ledsen tjejer =/ Men kanske finns några sparda nån annastans. Eller så är det ett tecken på att det är dags att drar snart igen och ta nya bilder :D Efter som att jag vet att ida den lilla reeeeekan läser min blogg när den väl uppdateras så kan jag passa på att tjata här! så jag tycker vi ska dra till din kär stuggga nu inom kort ;)
Jag och Ida var värdar på öppethus här om dagen och det säger sig väl själv hur seriöst det blev. Ingen av oss gillar väl vår skola särkilt mycket men vi gjorde ett bra jobb trotts allt. Förutom några incidenter som säkerligen kommer sänka massage betyget ett snäpp :S men det var nästan så det var värt det,kännde mig rätt så klockren ;)
Jag hoppas kommande vecka blir lika trevlig och med lika många skratt som den här veckan har bjudit på. Så längtar jag ju faktist tills nästa helg.....

Ha det bra gott folk!


puss/M

onsdag,

Har inte gjort särskillt mycket idag, hade en lektion. Har solat och tränat lite,inte så mycket mer har hänt. Ska snart mysa framför tv med en kopp te :)
Sitter och funderar hur det ska gå för våran föreläsning som ska hållas den 2 december för år 8 på klockarskolan.
Själv ska jag hålla i motionsdelen och tillsammans med Ida så ska vi prata om bl, sömn,ideal,kost. Blir säkert bra men lite tveksam på hur intreserad dom kommer att vara,med tanke på hur man själv va i den åldern,aja det bi som det bi.

Visst känns det hårt just nu,och kanske blir det värre.Men jag känner mig så fruktansvärt stark just nu och jag vet faktist inte varför.. det bara är så anntar jag. Det låg nog lite i det spåkvinnan sa,trotts att jag var skeptisk till en början.

God kväll! /M...

Fick nyss några bilder ifrån tottes 18 års firande :)

Vet inte vad jag gör :)


 
Min sötunge!


khgbkujh

Minnena ler åt mig, och de kommer  alltid finnas kvar!

RSS 2.0