FRED & EN JÄVLA MASSA KÄRLEK!

Peace and love 2010 är i full gång,folk strömmar in i Borlänge stad och det är så underbart! vackert väder och bra musik till ett underbart sällskap väntar :D NU trivs jag i denna stad och vill inte vara någon annan stanns just för denna vecka! Jag är pepp,pepp så in i norden!! Nu KÖR vi gott folk!! :-)








Några kort från P&L 09 :)


puss&kram

/M

midsommar 2010

Några bilder får sammanfatta helgen,jag har inte tid att skriva så blir lite kort. Helgen har vart rikigt bra! I fredags var vi några tjejer hemma hos malin,åt & drack lite öl,kolla fotboll och några basta.Såg även en riktigt läckig film,genvägen hette den.Jag kan rekomendera den för er som gillar svenska filmer,det gör jagh och den här var riktigt bra!
I lördags var vi hemma hos Linn i Säter,firade hennes 20 års dag några veckor i efterskott. Det var riktigt trevligt.
Tackar Linn för en rikigt fin bjudning! :-)















Nu ska jag & mallan hänga på låset till systemet,Borlänge börjar invaderas av festival folk så det är nog redan mycket folk där. Den här veckan har jag längtat efter,PEACE AND LOVE :D Ska hämta ut bandet och köpa tält idag också kanske.

Mihihi det är soool och jag är glaa!!

Ha en bra dag för det ska jag ha :-)

kram
/M


love

Jag älskar dom!!
:-)

Fullpackad helg

I lördags hade jag nog min mest stressigaste & fullbokade dagen på länge,men fin blev dagen!
Jag ska skippa all små detaljer jag oftast brukar skiva med.

Och i lördags gifte sig Sofie & Sonny i storatuna kyrka,det var ett jätte fint bröllop och våran lilla totte var så himmla vacker :-) Det var nästan så man ville fälla en tår när orgeln börja spela och dem gick mot altaret.




Sofie & Rebecka :)

Åter igen Grattis stumpan :-)


Direkt efter vigseln så var det bara hem för att forstätta där med kalas. Det var nästan hela släkten och några kompisar till mamma & pappa och mina bästa tjejer såklart :-) Blev dock knappt några kort tagna med min kamera men tror Lena tog lite mer kort kanske? Skulle nästan villa se något av de korten som togs när jag öppnade och insåg var en av presenten var som jag fick. Åhh jag verkligen kände hur det pirrade i kroppen och händerna nästan skaka lite. Jag vill verkligen det här vilket ni som känner mig som bäst vet att jag drömt om sens jag var liten. Hur man nu kan drömma om något sånt här kommer jag nog att fråga mig själv också när det väl är dags,haha. Jag hittade ett bra klipp på youtube så jag lägger upp så får det hela tala för sig själv :-) (spola fram 1.30 typ och kolla på den första som hoppar,HUR jäkla fort han faller.. mohihiaha



Fritt fall från 4000 meter,200km/h i 50 sekunder.
Tiden i fallskärmen ca 4 minuter.
Jag har handsvett redan nu men hur nöjd skulle man inte vara efter :D

Presenten & lite andra bilder från i lördags




Fick en massa roliga småsaker av farmor från när dom Var i London nyligen.
Älskar tvåler & krämer som luktar gott,det här är två body scrub som luktade redan innan jag öppnat paketet :P
Fick bland annat ett te i en söt liten burk men det valde Malin att hälla ut på golvet :)
Men hon fick UPP burken i alla fall! ;-)


Sötaste Petrus lägger huvudet på sned så kanske han får lite tårta ;-)




Hahah när jag stog och fixade garneringen med tårtan och bara ljusen var kvar så började johanna bli lite OFF ;-)
Efter ett tag viskar hon till Malin "fyller Matildas pappa 70" Så för att ingen mer ska undra om min pappa fyllde 70 år
eller om jag var totalt förvirrad i huvudet så är det väl bästa att förklara, 20 + 50= 70 haha inte svårare än så.
Söta Johannisen då haha :D Hon hade heller aldrig sett min pappa så jäklar vad jag & mallan lurades och det slutade med att johanna avbryter oss med ett "Men VEM är pappan!!?" Hahah va roligt de lät och sen drev vi halva kvällen om att ALLA där var min pappa,eller att pappa är inte här idag..vai har kalas för han ändå. Vi är som vi är hoho :-)





Hälsar Grattis till Bella som fyller år idag också,ska iväg på lite kalas ikväll :-)
Nu ska jag plugga lite inför morgon dagen.

Och jag är SÅ pepp inför P&L nu,allt fler tält och galler börjar komma upp och jag börjar känna att det är nära nu :)

pusspuss mina fina!

/M

kort

Har haft riskettan idag 3,5 timmes lektion men jag tycker att det var rätt kul.Inte alls så långtråkigt som jag förväntade mig. Men inte är det då så mycket ny info man får,det kan jag inte påstå..650 kr fattigare blev man i alla fall. Snart ska jag & mamma och handla inför morgon dagen så jag måste gå nu. Blev ett kort inlägg nu,har inte så mycket att skriva. Eller jo skulle nog kunna skriva en hel om allt som händer men så roligt ska vi inte ha ;-) hoho naaajdå!

Men hörs!

/M

Klaga inte!!

Nu finns det inte någon speciell dag att räkna ner till. Några planer om vad som händer.
Nej nu vet vi inget längre. Jo vi vet, att det kommer innebära en stor jävla saknad.
Mena man är ju inte mer än människa.


Jag har sovit middag,mina linser är torra. Nu kom mamma hem,jag ska nog gå och baka drömmar tills kalaset.

hejhej!

/M

Dag 2

hejhejhejhejhej, haha en gubbe säger så jätte fort när han åker förbi i en bil på en reklam för nett on nett tror jag det är. Jag har ju en mycket speciell humor och kan sitta och skratta & ha kul för mig själv ibland (tor brukar reta mig för det och så bra som han känner mig så förstog han att jag skulle skratta åt den reklamen.Haha JA jag är knäpp)

Dag två är avslutad,jag är helt slut efter allt som tas in och allt teoretiskt som ska nötas om och om igen.Men det är kul,och KÄNNS bra i varje fall. Håll tummarna för mig!!

I fredags blev jag frisk,lite smått yr i huvudet men jag var stabil och tog tåget till Örebro.Jag packade ihopp det sista i mitt rum och nu står allt redo för att lastas in i bilen/släpet för att köras till Borlänge. Jag har haft en bra helg,lugn men fin :-)

Jag har lite ont i halsen nu,ber till gud eller något liknande att jag INTE håller på att få tillbaka halsflussen!! Men det skulle ju vara snyggt om det slåt till  igen till helgen. På lördag blir det försenat födelsedagskalas för mig och ett tidigt för pappa,han vet inte att han ska firas utan det blir lite surprise.Risken att han skulle läsa det här är lika stor som att lillan skulle lära sig att dansa balett..eehh ja något sånt,inte så stor risk med andra ord.Vi fyller i alla fall 70 år ;-) På lördag är det även brölopp,Sofie som ska gifta sig.Blir ont om tid men hoppas verkligen jag hinner med allt. En fullpackad dag i vilket fall :-)

Åhh jag längtar tills veckan då denna stad får liv,Peace and love för fasen!!!
Vill komma i säng i tid idag men vet att det som vanligt inte kommer att bli så :P
Men säger Godnatt!

/M

10 Juni, 2010

JAG LÄNGTAR TILLBAKA :-( åhh om man bara kunde spola tillbaka tiden någon månad,låt mig bara få ha några veckor kvar.Jag åker tillbaka till Öret i morgon och ska packa ner allt jag äger i lådor & påsar.

Jag är nu inne på dag sex med mitt pencelin ätande.Natten har vart riktigt jobbig,min hals vill inte riiiktigt bli bra.Måste dricka vatten heeelatiden annars blir det som sandpapper och det gör ap ont att svälja.Så jag vaknar till och måste dricka vatten och springa och kissa varje timme.Hinner knappt fatta att jag somnat.Kl 5 fick magen nog var så jäkla hungrig så fick lov att gå ner och ta en macka.Gick även ut och hämtade tidningen tills mamma skulle vakna,det luktade så friskt ute,hade gärna tagit en promenad då.Har sovit till kl 12 idag igen,blir ju några timmar att ta igen.
Lägger in lite kort från min 20 års dag.Jag vart ju fortfarande sjuk då men ville ändå ha över mina bästa på lite mat.Det blev en trevlig kväll med mycket skratt hihihi :-) Tror faktist jag klara mig rätt bra på korten,syns inte riktigt hur svälld jag var men NI vet att de va jag..gravida tjejen...






Okej,mamma kan INTE ta kort..blev en hel del lika dana men icke då blev det bra.Får väl skylla på att det är svårt att
fastna på kort när man är svälld som en gravid kvinna.JA jag är sjuk och i mindre topp form på korten hoho ;-)


Den här korgen med en MASSA roliga saker i i matchande färger som ni kan se fick jag av min Malin.Hon vet att jag gillar sånt här små plock så här lyckades hon riktigt bra,min pärla ♥
Sötnos Johannisen hade och också lite småplock i en "kartong" som hon va tvungen att skriva på paketet ;-) så go så! Fick ett jätte fint nagellack som blir riktigt läckert till sommaren och hennes söta mamma gav mig en minplattong från LOREAL,perfekt att ha med när man reser..vilket jag gör "ibland" ;) Tack mina söta flickor!! NI ÄR BÄST!!!


Malin & affischen,bättre sent än aldrig ;-)


Det här är min Imok,för er som inte vet så kommer han från klädaffären Monki.
Jag har viljat ha en Monki gubbe och nu fick jag en i present av Tor :-)


Fick även en tröja som också är från Monki.Ville ha den men hade vart för snål för att köpa den.
Syns inte så bra på bild men den är riktigt mysigt.Älskar den!




Min fina kusin Gabriella skulle på 9:ornas bal.Önskar jag hade haft energi nog i kroppen att följt med upp på stan och kolla :( Hon var i alla fall jätte fin och älskar verkligen färgen på klänningen men dum som jag var så tog jag inte kort på ryggen då den var djup och jätte fin där bak. Hoppas hon fick en lyckad kväll!! :-)

Nu har jag bjudit på en liten uppdatering med bilder,hoppas det smakar :)

IDAG ska jag bli frisk!

hejsvejs
/M

20

Ja då var man 20 år. Tanken var ju att tjejerna skulle komma till mig på lördagen,jag skulle bjuda på mat och jag såg verkligen fram emot kvällen. Men som jag nämt tidigare så hade jag kännt mig lite sjuk och det blev ju bara värre. Mina lymfkörtlar svällde allt mer och mer och på lördagen var jag svullen ända upp till öronen.Fick en tid hos doktorn kl 14,var därför tvungen att ställa in fikat med de första tjejerna som va tänkt att ha kl 13.De visa sig vara halsfluss och jag fick pencelin.Jag har nog aldrig tyckt synd om mig själv så pass mycket som jag faktist gjorde där ett tag haha,FY! Jag fick ställa in även bjudningen som var planerad inför kvällen. Kan inte minnas att jag vart så slut i kroppen någon gång. Jag har fortfarande rent ut sagt skit ont i halsen (men inte som när manär förkyld,det är en helt annan halsont) idag är febern bort och hoppas den håller sig borta nu. Svullnaden har inte lagt sig men har inte ätit mencelinet så länge så det har nog inte hunnit ta sig riktigt än kan jag tänka mig.

Tackar Malin & Johanna för gårdagen,mina två bästa tejer kom och ät på kvällen. Jag kännde mig piggare och kunde äta. Vi Skrattade och hade det jätte trevligt. Ska lägga upp lite bilder sen men just nu orkar jag inte. Måste vila lite nu. Jag SKA SKA SKA bli frisk!!

Jag hade väl lite högre förväntningar på hur min 20 års dag skulle bli måste jag säga men nu blev det så här. Tur vi hade andra planer om kalas och så planerat längre fram :)

kram!

/M

natt och...

Säger godnatt och snart ses vi!! En hel dag kvar,på fredag kommer mamma & lille bror för att hämta mig och lillan,en del av mina saker.Vi ska till IKEA och gå en sista vända på stan,kanske äta glass på bänkarna längst slottet..det är fint där nu. Det gör ont,jag gruvar mig för dagen då vi ska säga "vi ses,ha det bra". Alla sagor har inte lyckliga slut,jag vet.


"Jag bara undrar vem lämnade vem och jag bara önskar att jag var en sådan som inte tänker alls"
Sov sött mina kära!
/M

DU

Idag saknar jag dig riktigt mycket,mer än vad jag gjort någon av dom andra dagarna.

Mina kära vänner...

FÖRLÅT att jag är seg och aldrig ger klartecken hur helgen ser ut men måste prata med min mooor så jag vet hur det ser ut där hemma.Men tippar på att vi kör grillning och utgång senare om vi känner för det,på lördag den 5 juni alltså. Tänkte leta fram mitt kubb där hemma också.Blir nog kanon bra,kan inte bli annat när jag bjuder in er trevliga tjejer som jag känner till ;-) Med tag ett gott humör så kör vi på lördag!! Mallan efter som du inte har någon telefon så får du kontakta mig när du har möjlighet till det men du är välkommen hem till mig i domnarvet när du vill,ja som du alltid har vart.

Nu gör jag soppa och ska sen åker ner till stadsbibblan och träffa Mia,tenta plugg,tenta plugg.. SPY. Men snart är det över,snart är det sommar lov och det kan inte börja bättre än med en kväll med mina tjejer som jag saknat så otroligt mycket!!

Jag mår dock inge bra,har haft en sån här "börjar bli sjuk känsla" i kroppen i några dagar nu men kanske bara är för att jag shar så mycket i skallen och känner mig stressad. Jag hoppas det!









VI SES SNART!

p.s jag är fortfarande i chock. Dagens skvaller tog fan i mig priset!

/M

RSS 2.0