Lov

Vet inte vart den här dagen tog vägen, gick då iallafall allt för fort. Intervdjun gick bra och ska test jobba redan nu på onsdag för att förmodligen sen jobba under helgen, wooho jag börjar kanske  få ett liv (y) Så det blir väl inte så mycket under det här lovet,annat än att plugga =/ Något jag tvivlar på att jag kommer årka ta tag i,men har inte direkt något val.
Måste erkänna att jag är liiite avis på martin och grabbarna som befinner sig i London nu.. dit ska jag också en vacker dag :) Men Paris skulle inte heller vara fel.. Halloweenfest till helgen, och jag tror jag bestämt mig för vad jag ska vara men ska prata med Ida om vi ske hitta på nått skojjsigt tsm,det visar sig.
Sitter och tänker tillbaka på Norge, guud va jag längtar tillbaka! Så galet mycket snö och mysiga stunder med tjejerna :)Ska tjata på dom att vi ska dra dit den här vintern också!
Nej har inte så mycket mer att skriva här nu.. saker och ting känns ganska trist just nu..men jag är tacksamma för att jag har alla underbara människor runt omkring mig, era ord betyder :)

Ha en fin kväll!  / M


Det var ett tag sen nu..

Hej Hej hallå!
Bokade studentresa igår,Alanya fick det bli efter lite olika åsikter så lyckade vi ta ett vettigt beslut. 
Så nu längtar jag bara till 20 maj!!Det är fortfarande lika mycket i skolan och det gör inte saken bättre att jag är skoltrött till max :S Ska på jobbintervju nästa vecka, så får hoppas på det bästa. Skulle ju inte vara helt fel med lite extra pengar.Så funderar jag starkt på att köpa gymkort/simmkort och hänga med Ida, men det får bli efter lovet.
Galet skönt med lov nu,inte för att det känns som jag förtjänar det..jag bör väl plugga en hel del då.
Har ingen aning om vad jag annars ska hitta på under lovet. Vill hälsa på Johanna i örebro men hon har nog allt för mycket plugg för att ens ha tid att prata över telen ;P förutom mitt i natten (för hon sover typ aldrig).
Nej ska gå och slå en pling till flickan nu,kan behöva snacka av mig lite..med någon som förstår <3
Men vem har sagt att livet ska vara lätt =/
  vill att du ska lysa som den stjärna du är,låt hela värden se ditt vackra leende!
i love you

puss /M

torsdaag

Hann inte med att uppdatera igår, men det blev iaf en skön hemma dag. En vända på kuppan med med Ida och Becka. Sen kom Sofie och det blev bio,"Patric 1,5" den var riktigt bra,rekommenderar den starkt :) Tror inte becki hängde med så bra i själva handlingen i filmen efter som hon som vanligt hade fullt upp med att spana in killar.. i filmen (y).

Har ergonomi nu så jag och Becka väntar på Ida ska komma så att dom kan träna på att lyfta upp mig från golvet :) och sen lägg tilbaka mig..på golvet alltså. Sen ska vi ha fotbad och ansiktsmassage på massagelektionen,det bi sköönt!

det är inte lätt när det är svårt,but i love you..

pusshej! /M


.....

Man hatar ju måndagar :S skönt med sovmorgon imån iallafall..
Skapligt mycket i skolan nu och galet vad skoltrött jag är. Så skönt med sista året! Längtan till studentveckan och studentresan blir ju bara större och större,skönt att man har allt det fram för sig,något att se fram imot :)
Ihelgen ska jag å Johannis äntligen ses,har inte träffat hon sens hon flyttade til örebro :S för hon har lite fullt upp nu när hon besöker Borlänge ;) Men på lördag ska vi äntligen ses,guud vad jag saknat den tjejen!
Utgången i helgen,flamman kommer alltid suga lika mycket och 19 års gränsen på s2 är så otroligt meningslös..
Spenderade bakisdagen på IKEA,inget jag direkt kan rekommendera att göra. Men mått i stort sett lika illa idag med så jag hoppas det inte är någon jäfla magsjuka på G,skulle ju sitta fint nu :S


mallan&jag :)

Ha det bra, pusshej!

fredag,

Försov mig idag så blev ingen skola,hade ändå bara en lektion så det kvitta.
Passade på att hinna träna lite ist innan jag skulle luncha med martin på thaien.
Ruskigt tråkigt värder hela dagen har det vart, fan va drygt det blir när snöslasket kommer sen :S
Petra har det bra som drar till Alanya imorgon,kul för hon mindre roligt för oss här hemma..haha blää.
Men jag hoppas hon får det kanon och blir ännu mer pepp till studentresan :D sjukt var man längtar!!
Blev en vända till lager igår som jag nämt tidigare att jag och Malin skulle till :) Gjorde väl inte direkt några stora fynd men som mallan vet så kan jag inte ståimot vissa 30 kr plagg ;) haha ^^
Ingen kan få mig att må så bra som hon kan i svåra tider,min bästa vän.
Blir anntagligen utgång imån som vanligt... det visar sig.

Godnatt!
pöss! /M

En lugn dag,

Tog en promenad upp mot berget idag,älskar utsikten ifrån bänken och jag älskar även sällskapet för dagen :)
Vi drack varmchoklad och njööt av naturen helt änkelt...

Imorgon blir det nog lager i sågmyra med Malin =) Fotmassagen i skolan blir nog ingen riktig höjdare med tanke på hur killig jag är under fötterna och även på vänstra benet,jag veeet jag är knäpp :$. Får se hur det gå.

Nej nu ska jag slagga är sjukligt trött!
Pusshej!

RSS 2.0