hoho

Dåligt med uppdatering här,har inte så mycket att skriva. Och jag har inte heller någon ork att dra ihop ett seriöst blogg inlägg om min jul eller vad jag sysslat med idag..så jag skippar det. Snart är det nyår iaf,inga planer inför det.. börjar ångra att jag inte ska åka med johanna =/ Men men det visar sig vad det blir.

9 days?


puss!

:)

Idag har jag vart riktigt duktig faktist,gjort julgodis,tvättat,slagit in alla miljoner paket till bla. hugo & elsa (varför ska små barn jämt ha så mycket mer julklappar?). Så har jag inhandlat dom sista julklapparna tillsammans med Johanna. Fast hon tyckte jag spåra lite när jag köpte festisar till Gustav,men hon förstog bara inte min lysande idee :) Imorgon ska jag och min mallanbrallan fira jul,myspys :) Jag är inte ett dugg sugen på julen förstås,känner ingen större julstämmning =/ Är ju inte direkt som när man va liten och man va helt pirrig i magen kvällen innan julafton.. det va tider det! Igår gjorde iaf jag och martin ett pepparkakshus,partyhuset (S2 om ni inte ser att det står det) :D Det spårade lite när martin tyckte jag skulle skrivas bärs på dörren och sen ville hanskriva Ajje på hela stöggan.. MEN då sa jag stopp stopp stanna! =)

Nu ska jag snart hoppa i säng,Godnatt gott folk och GOD JUL :)

/M



20 december

"Alltid älskad - förevigt saknad" - Åh tack vännen för alla stunder du gett mig, jag blickar bakåt nu på alla fina minnen men även framåt på en evig vänskap :) Älskad och hatad,ingen kan få mig så arg som du kan men ingen kan heller få mig att skratta så som du får. Vad som en händer idag och imorgon...i love you!

Sjuuuk

Känns inte så kanon kul,har inte tid att ligga hemma i sängen trotts att vi har lov nu snart. Jag känner inga julkännslor alls och jag känner mig allmänt negativ och deppig. Ska träffa min johanna på lördag,känns skönt :) (om jag nu är frisk tills dess vill säga) saknar hon!! Idag testade vi studentmössor och beställde mössa mm. Men igentligen så hade jag nog nöjt mig med att beställt en av försäljarna :) haha riktig snygging! Jaja nu ska jag sova,för se hur man mår imån..

Godnatt!

:)

Kom äntligen iväg till friskis idag med mallan, efter ett allt för långt uppehåll därifrån. Nu SKA det blir ändringar på det :) Eller hur tjejen min? Vi tog även en vända förbi solstationen,skönt! Goda nyheter fick vi även idag om protjektarbetet! Jag har vart så stressad för att jag inte kommit igån med något och med tanke på att dte ska redovisas v 17 och vi har praktiken fem veckor före det så är det inte mycket tid kvar. Men nu har vi tagit upp barnhems ideen igen och det ser faktist ljust ut. Vi har fått kontagt med en kvinna som verkar mer positiv än vad någon av dem andra från alla de hjälporganisationer vi vänt oss till gjort. Hon erbjöd oss nu att fixa ett barnhem med barn från dem åldrar vi vill ha, en tolk och att packa alla saker som behövs till vårt besök. Det enda vi nu ska göra är att kolla upp resan dit,så nu väntar vi på ett mejl om vad kostnaderna blir för resan. Sen får vi se om bidrag till bensin mm går igenom ifrån skolan. Det känns bra,allt måste gå fort om vi ska hinna. Planerna är iallafall att video blogga besöket och även använda det till vår redovisning. Så håll tummarna att allt går igenom nu!! Sista veckan innan lovet,allt går inte som tänkt men faan va skönt med looov! :D

pussss,jaglängtarsåfruktansvärt! :)

/M....

Skjort jakt på en kokhet kupan med emelie..

Det har vart en lugn helg även den här veckan.Igår gjorde jag inte så mycket annat än att plugga,otroligt tråkigt men behövligt,så man kan ta det lungt under lovet.Hoppas att dom ringer in mig på jobbet,som dom sagt att det förmodligen blir.Men mys och party ska man väl hinna med också. Idag har jag som vanligt jobbat en snabbis, sen blev det kupolen med emelie för att handla lite julklappar och ta en fika :).Är som vanligt lika lätt att hitta på nått till alla,INTE! som alla andra år så blir det en skjorta till pappsen,och det är lika svårt varje år att hitta någon vettig i stl L,haha och det kan nog emelie va belägen att hålla med mig om. Känns skönt att några klappar är inhandlade nu iallafall.
Nu i veckan blir det att äntligen ta fram skidorna,så jag och gun är på G ;) wihoo!
Äh har inte så mycket nytt att skriva,så nu ska jag gå och packa badkläder tills idas vattengympapass som blir i morgon.

puss /M

Sååå slut..

Har skapligt med träningsverk ifrån gårdagen,men den mesta kommer nog dock i från min och tottes gympa lektion.
Vi körde hårt och det blev en helt ok lektion enligt mig. Var iallafall i gymnos med några från klassen igår kväll för att petra och becka skulle ha sin gympa lektion där. Jag hade skitkul,jaja man är väl ingen gymnast men kul att bara härja loss :D Laddar upp några utav alla kort som togs igår. Efter som guns kamera va lite efter så blev det inte så många lyckade bilder i luften,tss.
Tror jag börjar bli sjuk, drygt! det är det sista jag har tid med nu. Med tanke på hur soft det va i tvåan med bara 3 skoldagar i veckan så bodde man ha kunnat räkna ut hur tufft det skulle bli nu i trean, men trodde inte det skulle va så här mycket ändå. Fiiifan!
Ska inte klaga,finns alltid dom som har det värre. Jul lov nästa vecka,jul & sen nyår.. Det går fort nu!
Vill bort från den här staden,från alla idioter som finns här.. Känns skönt att vi har våra planer efter studenten nu,M!
Nej, nu ska det pluggas för hela slanten =/

Hej! /M

Rebecka :)



mhmmmh..

Jobb,premenard,bakat lussekatter- inte så mycket mer har hänt och kommer förmodligen inte hända så mycket mer idag heller.Förutom kolla avenyn, en film och wahlander. Ingen utgång i helgen och jag är nöjd över det. För med tanke på alla julklappar så måste inhandlas så är inte min ekonomi så jätte stabil för tillfället.

Ibland tar man beslut som man kanske kommer få ångra resten utav sitt liv, det gäller att ta risker. Jag hatar risker förtillfället..


Pernilla Andersson- "Johnny Cash och Nina P"... I like it!

Ha en mysig kväll, det ska jag ha!

/M

Skööönt..

Nu är allt över som tyngt ner mig inför den här veckan,puuh känns skönt! Muntliga nationella i måndags,äntligen gjort och det känndes riktigt bra! Föreläsningen för 8:orna igår..det hade kunnat gått bättre men jag är nöjd ändå :) Tycker jag & Ida gjorde ett lysande jobb! Vi hade nog glömt lite hur man själv va i den där åldern,trodde det skulle kunna bli lite mer diskutioner men va fan själv sa jag inte ett ord när jag va 14 år så jag förstår dom :) Så va det obduktionen idag,jag överlevde tack och lov! Nu vet jag hur det är och förstår fortfarande inte hur man kan välja det yrket,trotts en bra lön.
Har vart duktig och gjort klart ergonomin nu och ska snart i säng! Såå skönt!

36 days..

Godnatt!


RSS 2.0