Skit måndag!

Ussh ingen bra dag idag.Kände mig rätt off på jobbet idag,trött och satt mest och kollade på ungarna,räknade dom lite då å då för att ha koll.Ville bara att den här arbetsdagen skulle ta slut.Vädret är deprimerande och jag har hemlängtan idag.Ångest över saker & ting,enbart en klago dag med andra ord.Bäst jag slutar skriva innana det här inlägget blir allt för pinsamt och privat.


Jag vill bara säga att jag saknar er där hemma jätte mycket!!
Lillebror,du är saknad lite extra,nästan så de bränner i ögonen.Fan.

Grönsakssoppa & löpning väntar,mmmh magiskt?


Puss
/M

17 mai

Jag är inte så aktiv på den här bloggen,jag vet.Men tänkte nu skriva några rader i alla fall,en liten uppdatering.

Jag har nu vart med på mitt andra 17 Maj firande här i Oslo,jag var dock mycket mer delaktik i firande detta år.Det är en så himla stor folkfest och det är så tråkigt att inte vi svenskar kan fira vår nationaldag som norge gör.Jag rekomenderar faktist att åka hit på 17 maj någon gång! Iaf från morgon till kväll och dagen efter var vi alla totalt slut i hela kroppen,haha vi gick all in.Startade dagen med en helt magisk champangefrukost hemma hos oss.Sen följde vi norrmännens tradition och begav oss till slottet för att vinka till kungen.Hängde lite i slottsparken innan vi fixade ett bord på en av resturangena längst Aker brygge.Det är så himla fint där nere vid hamnen!När man kommer ifrån den delen av Sverige där det inte varken hav eller klippor så känns det nästan bortskämt nu att man kan se det dagligen.Våren i Oslo är fantastisk,älskar alla stora parker här,spelar ingen roll vilken dag i veckan man hänger där,det är alltid folkfullt!Såå häärligt! Jag är sämst att förklara saker så jag avslutar 17 maj pratet här,det var i varje fall en toppen dag med härliga tjejer!! :-)

Jag har en massa bilder som jag skulle ha laggt upp på facebook men vårt internett gör det inte riktigt möjligt.Här kommer några bilder i alla fall,verkar gå bättre idag att ladda upp.

.














Det rullar på här i norgeland.Jobbet går bra men många tankar just nu och jag har insett att jag måste ta mig en riktigt funderare..Helgen har vart lugn,bestått mest av regnväder,träning,film och kos.Spar oss till nästa helg,då det är dags för avskedsfest för några av gotlandstjejerna.

Om ca tvpå veckor kommer även mammi & pappa och hälsar på mig!!Jag fyller år och dom vill se Oslo,det ska bli jätte mysigt att få hit dom ett par dagar!

Nästa gång jag kommer hem blir till Peace and love,och jaaa jag är så jäkla taggad!!Biljetterna med camping blev ju slutsålda fortare än var dem blivit något annat år.Givetvis stog jag & Lovisa utan biljett och paniken började komma över oss.Kollade lite lätt på blocket och förstog att årets biljett kan komma att kosta oss beytdligt mycket mer än vad orginalpriset är.MEN skaer och ting löser sig alltid som jag brukar säga.Vilket det gjorde även denna gång,så tack vare Lovisas drömpappa så har vi nu båda en biljett MED champing haha!P&L släppte några extra biljetter dagen efter dom såldes slut.Vi hade tur med andra ord! ;-) PEPP!!

nej nu blir det massage.Jobbar 8-16 i morgon,hoppas på sooool!

Kram & sov sött!

/M





21 bast

Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera här.Men idag blir det då i alla fall några rader skrivna,för idag är det min allra bästa väns födelsedag! Hurra,hurra,hurra!!! Den har vi firat in i det sista och snart ska vi nanna gott här hemma.Jag är nöjd med dagen och tror även min nyblivna 21 åring också är det :-) Efter jobbet åt vi god mat på terassen,tog ett glas och begav oss sedan ned till national där vi testade på Ben & jeryys glass på deras eget fik som öppnade i vintras (av alla årstider?).Sedan har vi tagit någon pils & drink längs Aker Brygge.Firandet har fortsatt här hemma med mycket skratt som vanligt! Måste även nämna lite snabbt,det var en äcklig gubbe som satt och stirrade på oss när vi satt och åt glass,kollade på oss i stort sett hela tiden.Så gick vi där ifrån efter ett tag och skämtade lite om att han säkert skulle följa efter oss.När vi gått kanske 200-300 meter så är det någon som pickar på mig och jag hör ett "unnskyld".Jag vänder mig om och tror ni inte han HAR följt efter oss,ussh! Han säger något vidrigt ord och ler.Fy snuk gubb,måste ha löpt efter oss..


Min högra hand.Sviker aldrig,håller vad hon lovar och ställer alltid upp.
En riktig vän helt klart!Guuud så lycklig jag är som har henne!
GRATTIS igen igen igen min tjej!!!! :-D

Jag har en massa mer mysiga kort från dagen men internett är så otroligt segt här så det går inte att ladda upp fler.
Måste sova nu.Tror jag håller på att få bihålsinflamation :( Jag är mer sjuk än frisk,mmh praaa!

Natti!!

/M

Satan i gatan!

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Jag har fått ledigt inför Peace and Love 2011 :D

RSS 2.0