Dadens

Dagens bästa- Trafikanten ska äntligen ändra så att Snaröya (där mitt jobb ligger) ska ingå i Osls zoner eller hur man säger.Kort och gott jag kommer betala 590 kr i månaden för mitt busskort istället för 980 kr.Nyheter som gör en glad!

Dagens dålig- La den lediga tiden efter jobbet på att gå på en värdelös lägenhetsvisning.Visste inte om man skulle skratta eller gråta.Men för artighetensskull så kollar man ju runt och ställer lite frågor ändå när man ändå tagit sig dit.För det första hittade vi inte dit så mannen med annonsen fick möta upp oss.Vi förstog snabbt att det var ett område i gemförelse med tjänarängar hemma i Borlänge.Visade sigg att vi skulle dela lägenheten med hans son som studerade och vi fick ha ett rum för oss själva med en dubbelsäng.Den tredje skulle få bo ute i vardagsrummet för pappan skulle fixa en skärmvägg där ute,eller om han menade att vi alla tre kunde sova i dubbelsängen,det framstog aldrig riktigt helt.6000 i månaden var och 3månaders deposition.Med andra ord,vi letar vidare!

Mamma,jag måste få ditt recept på köttbullar,sen mig ett mejl vore du go!!! :-)

/M

Kommentarer
Postat av: Lena

Mammas recept är säkert på väg! om än inte på Norska he he.. ;)

Men annars så är det bara att blanda sådär 400-500 nöfärs, en medelstor gul lök som du river fint, lite salt, lite vitpeppar, lite malen ingefära, va inte rädd för att krydda på!! & gör en förjupning & ha i lite ströbröd som får svälla i lite mellan grädde, blir smeten för hård? ha bara i lite mer grädde eller mjölk! ringla över smör/milda, & in i ugnen!! ska göra denna blandning till en Köttfärslimpa som Dennis har beställt till helgen, av skyn som blir, häller du i en kastrull & tillsätter gräddmjölk & gör en sås! :))

Kram & lycka till med lägenhets letandet! :)) /Lena

2011-08-25 @ 00:00:22
URL: http://frallorna.bloggplatsen.se
Postat av: Lena

Nämen då?? blev lite fel där ;) ...ringla över smör/milda... de var ju om man gör en Köttfärslimpa he he... köttbullar steker man ju fniss.. ;) /Lena

2011-08-25 @ 00:03:19
URL: http://frallorna.bloggplatsen.se
Postat av: Maria Olsson

Det vekar vara en bra ide´,att leta vidare inte så bra det där kanske.

2011-08-25 @ 15:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0